Μαίρη Συνατσάκη: Η σκέψη της μητρότητας ήρθε μαζί με τον Ίαν

Ελλάδα

Η πάντα εντυπωσιακή Μαίρη Συνατσάκη δηλώνει ερωτευμένη με την 5 μηνών κόρη της, ενώ παραδέχεται ότι ο Ιαν είναι πολύ βοηθητικός στο μεγάλωμά της.

Η Μαίρη Συνατσάκη, όπως λέει η ίδια, πριν κάνει παιδί θεωρούσε πως οι μητέρες που δηλώνουν ερωτευμένες με τα παιδιά τους είναι υπερβολικές, αλλά τελικά έκανε λάθος.

«Είμαι μια γυναίκα που δεν μπορώ να αυτοπροσδιοριστώ ούτε με το πως ένιωθα πριν γεννήσω, ούτε και με τον όρο μαμά ακόμα. Πριν γίνω μαμά μου έλεγαν για το συναίσθημα του έρωτα που παθαίνεις με το παιδί και τους έλεγα ‘’αυτά είναι υπερβολές’’», ανέφερε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Η Μαίρη Συνατσάκη αναφέρει πως ο Ιαν ήταν πιο έτοιμος από εκείνη να γίνει γονιός. «Είναι πολύ βοηθητικός με το μωρό και κάνει τα πάντα. Η σκέψη της μητρότητας ήρθε μαζί με τον Ιαν. Αν δεν έβρισκα έναν άνθρωπο συναισθηματικά διαθέσιμο δεν θα ήθελα να γίνω μαμά».

«Είχα πολλά κόμπλεξ με την εικόνα μου, και είχα ταλαιπωρηθεί με διατροφικές διαταραχές», είπε σε άλλη σημείο της συνέντευξής της η Μαίρη Συνατσάκη.

Όπως λέει η ίδια, από τότε που σταμάτησε την τηλεόραση και ξεκίνησε την επιχειρηματική δραστηριότητα, της έφυγε η αγωνία μήπως την ξεχάσει ο κόσμος.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Μαίρη Συνατσάκη: «Ο Ίαν ήταν πιο έτοιμος από εμένα να γίνει γονιός»”,”description”:”Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε αποκλειστικά στην «Ελένη» για τον ερχομό της κόρης της και τη μητρότητα που βιώνει εδώ και 5 μήνες.”,”thumbnailUrl”:”https://imthumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyMy8wNS8xMi8xMS8yMV80Ml82NDVlMjE0NjFhZmQ0LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT4M33S”,”uploadDate”:”2023-05-12T11:23:29.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-csk9974m7l9d”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

«Δεν είμαι ’ανοιχτό βιβλίο’ ούτε για τους φίλους μου και αυτός είναι ο βασικός λόγος να τσακωθούμε.

Τελευταία έχω ’ανοίξει’ λίγο λόγω της μητρότητας. Είχα πολλά κόμπλεξ με την εικόνα μου και είχα ταλαιπωρηθεί με διατροφικές διαταραχές. Μέσα από θεραπεία είδα τον εαυτό μου ως ύπαρξη».

 

To άρθρο Μαίρη Συνατσάκη: Η σκέψη της μητρότητας ήρθε μαζί με τον Ίαν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *