Μίλτος Τεντόγλου: Έντονη ελληνική παρουσία στον τελικό του Έλληνα χρυσού Ολυμπιονίκη

Αθλητικά

Το στάδιο “Atakoy” έχει έντονο ελληνικό “χρώμα”, στον τελικό του Μίλτου Τεντόγλου, για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου δεν “αγκαλιάστηκε” όπως θα αναμενόταν από τους φίλους του στίβου, κυρίως λόγω όσων τραγικών συνέβησαν το τελευταίο διάστημα στην Τoυρκία, με το φονικό σεισμό.

Σήμερα όμως η εικόνα αυτή άλλαξε και αυτό χάρη στους Έλληνες που βρέθηκαν στο στάδιο για να δουν τον Μίλτο Τεντόγλου και αργότερα τον Εμμανουήλ Καραλή.

Η γωνιά των φοιτητών και καθηγητών από τα ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, η γωνιά με την οικογένεια του Μίλτου, η ομάδα του ΟΚΑ Καβάλας και φυσικά Έλληνες που ταξίδεψαν μεμονωμένα ή ζουν στην Κωνσταντινούπολη για να παρακολουθήσουν τη διοργάνωση, έδωσαν από νωρίς το πρωί μια νότα στο στάδιο. Το…αντικείμενο του θαυμασμού, ποιος άλλος από τον Μίλτο Τεντόγλου.

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι αποθεώθηκε από την πρώτη στιγμή που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με επευφημίες και χειροκροτήματα. Ο πρωταθλητής μας ανταποκρίθηκε αμέσως στους φίλους του στίβου και τους χαιρέτισε από μακριά.

To άρθρο Μίλτος Τεντόγλου: Έντονη ελληνική παρουσία στον τελικό του Έλληνα χρυσού Ολυμπιονίκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *