Μάκης Τσέλιος: Χάθηκε ο κόσμος γύρω μου, μούδιασαν τα χέρια μου, στράβωσε το στόμα μου

Διεθνή

Για το πρόβλημα με την καρδιά του, το οποίο αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια, μίλησε σήμερα (14.05.2023) ο Μάκης Τσέλιος στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας».

«Είναι πάνω από 10 χρόνια που είχα ξαφνικά άτακτες αρρυθμίες. Μετριόμουν ανά 6μηνο και ο γιατρός σκέφτηκε ότι θα ήταν καλύτερο να βάλω έναν απινιδωτή, για να είμαι πιο σίγουρος και να μην έχουμε κανένα ξαφνικό», είπε αρχικά ο Μάκης Τσέλιος.

«Την πρώτη φορά το έπαθα στη Μύκονο, ήταν πιο δύσκολο για μένα. Αισθάνθηκα μία εξάντληση και ήταν κοντά μου ένας φίλος που μου έβαλε οξύμετρο. Οι παλμοί μου ανέβαιναν και κατέβαιναν απότομα. Πήγαμε στον γιατρό, μου έδωσε αγωγή και μου έκανε μία ένεση. Έγινε ανάταξη με την αγωγή», περιέγραψε ο γνωστός σχεδιαστής.

«Εγώ ανακάλυψα από τα 40 μου ότι έχω υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια, γι’ αυτό έκανα τακτικά ελέγχους. Δεν βρίσκεται εύκολα, μπορεί να κάνεις πάρα πολλές φορές εξετάσεις. Δεν έχουμε ιστορικό από την οικογένεια, ούτε ήμουν ποτέ αθλητής. Η χειρότερη περίπτωση ήταν όταν είχα 2μιση μήνες αρρυθμίες και δεν το είχα αντιληφθεί, το είχε καταγράψει ο απινιδωτής.

Στην τρίτη περίπτωση ήταν τραγικό αυτό που ένιωσα. Παίζαμε μπιρίμπα με μία φίλη μου και χάθηκε ο κόσμος γύρω μου, μούδιασαν τα χέρια μου, στράβωσε το στόμα μου και δε μπορούσα να πατήσω τα πόδια μου.

 

Ήρθε ο γιατρός και με πήρε», συμπλήρωσε ο Μάκης Τσέλιος την περιγραφή του.

To άρθρο Μάκης Τσέλιος: Χάθηκε ο κόσμος γύρω μου, μούδιασαν τα χέρια μου, στράβωσε το στόμα μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *