Κωτσόβολος: Νέα υπηρεσία παράδοσης σε 24 ώρες

Επιστήμη & Τεχνολογία

Στον Κωτσόβολο οι αγορές συνεχίζουν να πραγματοποιούνται εύκολα και πολύ γρήγορα.

Η ομάδα του Κωτσόβολου ανταποκρίθηκε άμεσα και επιτυχημένα στον εναλλακτικό τρόπο πληρωμής click away από την πρώτη στιγμή που εφαρμόστηκε η συγκεκριμένη μέθοδος αγοράς και παραλαβής.

Έτσι, ολοκληρώθηκαν πάνω από 150 χιλιάδες ραντεβού από τις 13/12/20 – 31/12/2020. Η ευελιξία που γιγαντώθηκε μέσα σε συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες, τη βοήθησε να πάει ένα βήμα πιο μπροστά, καθώς οι πελάτες μπορούν να κάνουν τις αγορές τους από το kotsovolos.gr και να παραλάβουν το προϊόν τους στην πόρτα τους ακόμα και την ίδια ημέρα για αγορές που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 13:00 ή την επόμενη ημέρα για όλες τις υπόλοιπες αγορές.

Συμπληρωματικά, μπορούν οι πληρωμές να γίνουν κατά την παράδοση είτε με μετρητά, είτε με τη χρήση κάρτας σε POS, ανέπαφα και τηρώντας όλα τα μέτρα υγιεινής.

Η διαδικασία είναι απλή, ακολουθώντας την ίδια διαδικασία του click away, δηλαδή παραγγέλνοντας το προϊόν της επιλογής σας και η παράδοση μπορεί να γίνει εντός 24 ωρών στην πόλη που βρίσκεται το κατάστημα και υπάρχει διαθέσιμο το προϊόν.

Επιπρόσθετα, εφόσον, η παραγγελία γίνει έως τις 13.00, η παράδοση μπορεί να πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα. Αξίζει να σημειωθεί πως η παράδοση εντός 24 ωρών έχει χρέωση μόνο €4,99. Οι τρόποι πληρωμής είναι με μετρητά ή κάρτα μέσω χρήσης POS που θα φέρει μαζί του ο μεταφορέας κατά την παράδοση.

To άρθρο Κωτσόβολος: Νέα υπηρεσία παράδοσης σε 24 ώρες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *