Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ως το τέλος του έτους το διάταγμα για τη Νέα Τούμπα, εξελίξεις με Άρη»

Αθλητικά

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στη ΔΕΘ στο ζήτημα των γηπέδων του ΠΑΟΚ και του Άρη, προαναγγέλλοντας εξελίξεις ως το τέλος του έτους.

Αναφορικά με το γηπεδικό ζήτημα του ΠΑΟΚ και του Άρη μίλησε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ΔΕΘ. Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός ανέφερε πως αναμένεται το Προεδρικό Διάταγμα για τη Νέα Τούμπα ως το τέλος του έτους και τότε οι εργασίες θα μπορούν να ξεκινήσουν, ενώ μίλησε για την προοπτική Διπλής Ανάπλασης που ανοίγεται όσον αφορά το γήπεδο του Άρη.

«Να αναφέρω τις δράσεις, τις οποίες αναλαμβάνουμε για τα γήπεδα της πόλης. Θέλω μέχρι το τέλος του χρόνου να έχουμε τελειώσει με το ζήτημα του Προεδρικού Διατάγματος για το γήπεδο του ΠΑΟΚ ώστε επιτέλους να ξεκινήσουμε οι εργασίες. Βεβαίως, ανοίγεται μπροστά μας μια πολύ σημαντική προοπτική για Διπλή Ανάπλαση, όσον αφορά το γήπεδο του Άρη. Τη μετεγκατάστασή του και την αποδέσμευση ενός χώρου στο κέντρο της πόλης ως χώρο πρασίνου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης. 

To άρθρο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ως το τέλος του έτους το διάταγμα για τη Νέα Τούμπα, εξελίξεις με Άρη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *