Κορονοϊός: Τι έδειξε η ελληνική εμπειρία σε 22 έγκυες στο «Αττικόν» – Οι επιπλοκές αλλά και ο εμβολιασμός τους κατά της Covid

Υγεία

Από την έναρξη της πανδημίας και μέχρι σήμερα 22 έγκυες – θετικές στη νόσο Covid, έχουν φέρει στον κόσμο τα μωρά τους στην Γ’ Πανεπιστημιακή Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική ΕΚΠΑ στο νοσοκομείο “Αττικόν”. Οι γιατροί έφεραν εις πέρας τους τοκετούς με εξαιρετική επιτυχία, ενώ μητέρες και μωρά χαίρουν άκρας υγείας. Δείτε τα συμπεράσματα ειδικών σχετικά με την λοίμωξη Covid στην εγκυμοσύνη, τις επιπλοκές της και τι προβλέπεται για τον εμβολιασμό.

Οι επικεφαλής Καθηγητές και γιατροί της Γ’ Πανεπιστημιακής Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του «Αττικόν», καθηγήτρια Γυναικολογίας, Σοφία Καλανταρίδου, και ο μαιευτηρας – γυναικολόγος Παναγιώτης Κρόκος, μεταφέρουν την εμπειρία τους. Όπως αναφέρουν σε επιστημονικό σημείωμα στο οποίο συνοψίζουν τα επιστημονικά συμπεράσματά τους, από τις 22 γυναίκες οι 7 είχαν συμπτώματα της νόσου Covid και οι υπόλοιπες 15 ήταν ασυμπτωματικές.

Δείτε τη συνέχεια στο iatropedia.gr

To άρθρο Κορονοϊός: Τι έδειξε η ελληνική εμπειρία σε 22 έγκυες στο «Αττικόν» – Οι επιπλοκές αλλά και ο εμβολιασμός τους κατά της Covid δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *