Κορονοϊός: Δωρεάν rapid test στο αυτοκίνητο από τον δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη

Ελλάδα

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ – ΕΟΔΥ: Δωρεάν rapid test στο αυτοκίνητο από τον δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη. Θα υποβάλλονται μόνο οι πολίτες που προσέρχονται με αυτοκίνητο ή άλλο όχημα (ποδήλατο, μηχανή κ.λπ.).

Στην προσπάθεια για ανάσχεση της εξάπλωσης του κορονοϊού συμβάλλει και ο Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη, διοργανώνοντας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ ελέγχους ανίχνευσης κορονοϊού για όλους τους πολίτες, εντελώς δωρεάν. Η δράση αφορά σε δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through).

Οι έλεγχοι θα γίνονται από την Τρίτη 12/01/2021 έως και το Σάββατο 16/01/2021 από τις 10:00 έως τις 15:00, από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην Πυλαία, επί της οδού Κύπρου (στην είσοδο του Ελαιορέματος μετά το γήπεδο Καραμπουρνιώτη).

Σε rapid test για κορονοϊό θα υποβάλλονται μόνο οι πολίτες που προσέρχονται με αυτοκίνητο ή άλλο όχημα (ποδήλατο, μηχανή κ.λπ.).

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Για τη μετακίνηση τους μπορούν να στείλουν τον αριθμό 1 στο 13033, ενώ θα τους ζητηθεί αριθμός κινητού τηλεφώνου για την αποστολή του αποτελέσματος του τεστ.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και τη γρήγορη εξυπηρέτηση, στον χώρο θα βρίσκεται η Δημοτική Αστυνομία, ενώ θα τηρηθούν σχολαστικά όλα τα μέτρα ασφαλείας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

To άρθρο Κορονοϊός: Δωρεάν rapid test στο αυτοκίνητο από τον δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *