Καταγγελία Ραγκούση για προφίλ που τον παρουσίαζε να ζητάει χρήματα για την υποστήριξη Τζουμάκα – Αναφορά σε Πολάκη

Πολιτική

Ο Γιάννης Ραγκούσης κατήγγειλε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πως ένα ψεύτικο προφίλ στο Facebook με το όνομα Ec Stevi, ανέφερε πως διοργανώνεται δήθεν συγκέντρωση στο Σύνταγμα υπέρ του Στέφανου Τζουμάκα και πως το ο πρώην υπουργός ζητούσε από μέλη του κόμματος χρήματα μέσω SMS για την στήριξη της εν λόγω υποψηφιότητας.

Ο Γιάννης Ραγκούσης δημοσιοποίησε το όλο θέμα με το ψεύτικο προφίλ μέσω ανάρτησης που έκανε στο Facebook, όπου έκανε λόγo για «μηδενική ανοχή στον υπόκοσμο» και τόνιζε πως η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ήδη επιληφθεί «αυτής της αθλιότητας της Ec Stevi».

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε αναφορά και στον Παύλο Πολάκη.

Τόνιζε ότι ο συνάδελφός του φαινόταν να αντάλλαξε μηνύματα με τον εν λόγω προφίλ.

Από την άλλη όμως, ξεκαθάριζε ότι είναι βέβαιος πως ο Παύλος Πολάκης «δεν έχει καμία σχέση με αυτή την άθλια ανάρτηση».

Αναλυτικά ο Γιάννης Ραγκούσης ανέφερε στην ανάρτησή του στο Facebook:

«Μηδενική ανοχή στον υπόκοσμο.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ήδη επιληφθεί αυτής της αθλιότητας της Ec Stevi, μετά από καταγγελία μου πριν λίγη ώρα.

Δεν είναι μόνο η γελοιότητα περί δήθεν δικού μου μηνύματος για συγκέντρωση στο Σύνταγμα, είναι και η απολύτως ύποπτη κι επικίνδυνη αναφορά σε δήθεν μήνυμά μου για συγκέντρωση χρημάτων.

Αν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ – μόλις αποκαλυφθεί το όνομά της – θα ζητήσω και από την επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος να επιληφθεί.

Επίσης, θα ζητήσω από τα μέλη του κόμματος, καθώς και από τον Παύλο Πολάκη που φαίνεται ότι αλληλοεπιδρά σε άλλες αναρτήσεις με τη συγκεκριμένη – αλλά είμαι βέβαιος ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτήν την άθλια ανάρτηση – να συνδράμει τις αρχές στην αναζήτηση της ταυτότητας καθώς και της ιδιότητάς της, ιδίως εάν αυτή είναι νοσηλεύτρια ή γιατρός.

Ευχαριστώ την Όλγα Στέφου για τη γνωστοποίηση ΚΑΙ των μηνυμάτων που αντάλλαξε με τη συγκεκριμένη.

Μηνύματα που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο σε αυτήν που κρύβεται πίσω από το ψευδώνυμο Ec Stevi, να νομίζει ότι θα αποφύγει τις ποινικές και αστικές συνέπειες της άθλιας πράξης της.

Όλο το ηλεκτρονικό και φωτογραφικό υλικό έχει ήδη προσκομισθεί στις αρμόδιες αρχές».

To άρθρο Καταγγελία Ραγκούση για προφίλ που τον παρουσίαζε να ζητάει χρήματα για την υποστήριξη Τζουμάκα – Αναφορά σε Πολάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *