Καστανίδης: «Επιχείρηση συγκάλυψης τεράστιων ευθυνών»

Πολιτική

Τη βαθιά του θλίψη για «όσα απαράδεκτα συνέβησαν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας» εξέφρασε ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Χάρης Καστανίδης.

Τη βαθιά του θλίψη για όσα συνέβησαν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, εξέφρασε την Πέμπτη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Χάρης Καστανίδης μετά την ολοκλήρωση της απόρρητης συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας με τις ακροάσεις των εμπλεκόμενων με την ΕΥΠ.

«Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για όσα απαράδεκτα συνέβησαν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας με ευθύνη αποκλειστική της κυβέρνησης. Οχυρωμένοι πίσω από την αρχή του απορρήτου, το οποίο δεν ισχύει έναντι της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, οι προσελθόντες για ακρόαση αρνήθηκαν την παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας για τις υποθέσεις που σκανδαλωδώς έχουν εκτυλιχθεί τους τελευταίους μήνες και αφορούν τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, τον δημοσιογράφο κ. Κουκάκη, καθώς και την παρακολούθηση του τηλεφωνικού κέντρου του ΚΚΕ» είπε ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

«Αρνήθηκαν οποιαδήποτε πληροφορία κατά παράβαση του Συντάγματος και του νόμου, την ώρα που ο ίδιος ο πρωθυπουργός, καθώς και στελέχη τη κυβέρνησης, διαβεβαίωναν ότι θέλουν να ριχθεί άπλετο φως σε αυτή την υπόθεση» σημείωσε στη συνέχεια.

«Αλλά πώς μπορεί να ριχθεί άπλετο φως, όταν ενοποιημένοι σε μια γραμμή έρχονται όλοι και πίσω από το απόρρητο, που δεν ισχύει επαναλαμβάνω έναντι της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, αρνούνται την παροχή της οποιασδήποτε πληροφορίας;» διερωτάται ο κ. Καστανίδης και καταλήγει λέγοντας πως «πρόκειται για επιχείρηση συγκάλυψης τεράστιων ευθυνών».Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.