Ινδική εταιρεία αποφασίζει να μην προμηθεύσει αστυνομικές στολές στο Ισραήλ μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος

Auto

Επιμέλεια: Γιάννα Μυράτ

Η Maryan Apparel Private Limited, μια μεγάλη εταιρεία κατασκευής ενδυμάτων στην Ινδία, αποφάσισε να μην προμηθεύσει στολές στην ισραηλινή αστυνομία και να μην λάβει παραγγελίες προς το παρόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή η εταιρεία λαμβάνει παραγγελίες για την κατασκευή και την αποστολή εκατοντάδων χιλιάδων στολών στην αστυνομία του Ισραήλ εδώ και πολλά χρόνια. Εκτός από αυτό, η εταιρεία προμηθεύει επίσης στολές σε αρκετές χιλιάδες κρατουμένους για το Ισραήλ. Τώρα η εταιρεία αποφάσισε να μην στείλει αυτές τις στολές στο Ισραήλ μέχρι να σταματήσει ο πόλεμος μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς και να αποκατασταθεί η ειρήνη.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας είναι ο επιχειρηματίας Thomas Olickal με έδρα τη Βομβάη, ο οποίος είναι Μαλαισιανής καταγωγής και κάτοικος Κεράλα. κι έχει μια μονάδα ενδυμάτων στην περιοχή Κανούρ, της Κεράλα. Είναι ενδιαφέρον ότι υπάρχουν περίπου 1500 εργαζόμενοι στη μονάδα παραγωγής και οι περισσότεροι από αυτούς είναι γυναίκες.

Ο Thomas Olickal, που είναι και Διευθύνων Σύμβουλος της Maryan Apparel, λέει ότι ενόψει των επιθέσεων σε αθώους ανθρώπους στον συνεχιζόμενο πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, η εταιρεία τους έχει λάβει μια απόφαση βασισμένη στην ηθική, και μέχρι να σταματήσει ο πόλεμος σε αυτήν την περιοχή, οι στολές δεν θα παραδοθούν στην ισραηλινή αστυνομία. Λέει ότι η εταιρεία δεν θέλει να έχει καμία άμεση ή έμμεση σχέση με τον πόλεμο. Και ότι αυτή δεν είναι μια απόφαση με πολιτικά κίνητρα. Όταν σταματήσει ο πόλεμος, θα δοθούν στολές στο Ισραήλ όπως πριν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η επίθεση στο νοσοκομείο πραγματικά μας αναστάτωσε. Παιδιά, γυναίκες, απλοί άνθρωποι πεθαίνουν», δήλωσε Thomas Olickal στο The National την Πέμπτη.

«Τους αρνούνται φαγητό, ηλεκτρικό ρεύμα και νοσοκομειακή περίθαλψη. Κανείς δεν μπορεί να το δεχτεί αυτό. Η μάχη με δύο στρατούς είναι εντάξει, αλλά η δολοφονία απλών ανθρώπων είναι απαράδεκτη. Είναι μια ηθική απόφαση», είπε.

Η Maryan Apparel Pvt Ltd κατασκευάζει επίσης τις στολές για διάφορες αστυνομικές και ένοπλες δυνάμεις, ινδικές ή ξένες. Τα προϊόντα είναι διεθνών προδιαγραφών.

Η εταιρεία έχει εμπειρία στην κατασκευή διαφορετικών τύπων στολών σύμφωνα με τις απαιτήσεις των τελικών χρηστών. Κατασκευάζει στολές για υπαλλήλους του Στρατού των Φιλιππίνων, της Πολεμικής Αεροπορίας του Κατάρ και της Αστυνομίας του Κατάρ, βρετανικών και αμερικανικών εταιρειών ασφαλείας, πολλά σχολεία και πυροσβεστικές δυνάμεις στη Μέση Ανατολή, και ξένες οργανώσεις που συμμετέχουν σε επιχειρήσεις διάσωσης και αρωγής.

Η διοίκηση της εταιρείας λέει ότι από το 2015, κατασκευάζει και στέλνει περισσότερες από 100.000 στολές στην ισραηλινή αστυνομία. Το πρακτορείο ειδήσεων PTI δημοσίευσε την είδηση σχετικά με την απόφαση, βάσει πληροφοριών που δόθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του υπουργού Βιομηχανίας της Κεράλα. Ο υπουργός Βιομηχανίας P. Rajeev χαιρέτισε αυτή την απόφαση της εταιρείας.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *