Θέμις Μπαζάκα: Όταν είδα το σενάριο του «Milky Way» είπα πόσο τυχερή είμαι που θα παίξω

Ελλάδα

Η ηθοποιός Θέμις Μπαζάκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και μίλησε και για τη συμμετοχή της στο φιλόσοξο «Milky Way».

«Έχω τρακ κάθε μέρα όταν βγαίνω στο θέατρο και εάν θα μπορέσω να τα καταφέρω σε μία ταινία. Η έκθεση στη σκηνή δεν με τρομάζει γιατί δεν είναι εγώ, η έκθεση σε μία εκπομπή με αγχώνει.

Τα σχόλια (σ.σ που μπορεί να γίνουν) δεν τα παρακολουθώ αλλά δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Αυτό που θέλω είναι να λέω με ειλικρίνεια αυτά που πιστεύω. Τα κακοπροαίρετα σχόλια είναι λογικά να ενοχλούν αλλά εγώ τα αντιμετωπίζω όπως και στην επιτυχία έτσι και στην αποτυχία. Προσπαθώ να μην δίνω σημασία».

Αναφερόμενη στη σειρά «Milky Way» στην οποία πρωταγωνιστεί, είπε πως ο χαρακτήρας που υποδύεται είναι ο πιο γλυκός ρόλος που έχει παίξει πότε.

«Είναι γιαγιά που όλοι θα θέλαμε στη ζωή μας. Είναι πολύ ιδιαίτερη και βλέπει λίγα παραπάνω από ότι οι άλλοι.

Είναι η γιαγιά που θέλουμε. Ενώ συμβαίνουν διάφορα στην οικογένεια εκείνη κρατά την ισορροπία. Είναι μία σειρά για τους έφηβους, και η εγκυμοσύνη της πρωταγωνίστριας που αναστατώνει όλη την κοινωνία. Στην αρχή ”πέφτουν” όλοι πάνω της για να παντρευτεί, και το κορίτσι μένει έντρομο. Εναντιώνεται σε αυτό, όμως», ανέφερε η Θέμις Μπαζάκα.

Σε σχέση με τη δική της εγκυμοσύνη, η οποία ήρθε σε μικρή ηλικία, η ηθοποιός είπε πως δεν το σκέφτηκε καθόλου όταν ήρθε.

«Δεν το περίμενα αλλά δεν το διαπραγματεύτηκα. Αυτό διάλεξα και φώτισε τη ζωή μου. Ήμουν ένας άνθρωπος που ήθελα παιδιά. Δεν ξέρω εάν ήμουν καλή μαμά. Ήθελα και δεύτερο παιδί αλλά δεν προέκυψε».

Η Θέμις Μπαζάκα πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Humans» που, όπως λέει, μιλά για την απώλεια, την απιστία, τη φτώχεια αλλά με τρυφερότητα για ανθρώπινο είδος. «Είναι οι ζωές μας και εγώ συγκινήθηκα πολύ όταν το διάβασα».

To άρθρο Θέμις Μπαζάκα: Όταν είδα το σενάριο του «Milky Way» είπα πόσο τυχερή είμαι που θα παίξω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *