Η Skoda τοποθετεί το παιδικό κάθισμα στην κεντρική κονσόλα στο νέο Vision 7S

Οικονομία


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022, 17:30

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η Skoda εργάζεται εδώ και αρκετό καιρό σε μια νέα σχεδιαστική γλώσσα που πιθανότατα θα κάνει ντεμπούτο στην Superb του 2023. 

Ως μια γεύση από τα πράγματα που θα ακολουθήσουν, το concept Vision 7S θα παρουσιαστεί τις επόμενες εβδομάδες ή μήνες για να σηματοδοτήσει τη φρέσκια οπτική ταυτότητα της τσέχικης μάρκας. Πριν γίνει το επίσημο ντεμπούτο, η εταιρία αποκαλύπτει το εξαθέσιο εσωτερικό του Vision 7S , στο οποίο ξεχωρίζει ένα παιδικό κάθισμα ενσωματωμένο στην κεντρική κονσόλα.

Προφανώς «πατώντας» σε μια ειδική ηλεκτρική πλατφόρμα, το Vision 7S έχει ένα εντελώς επίπεδο πάτωμα το οποίο επιτρέπει στους μηχανικούς της Skoda να τοποθετήσουν μια πολύ μακριά κεντρική κονσόλα. Η διάταξη 2+2+2 δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί, αλλά αυτό το ενσωματωμένο παιδικό κάθισμα είναι ένα νέο παράδειγμα της Simply Clever φιλοσοφίας της εταιρίας. Η Skoda λέει ότι το πιο ασφαλές μέρος μέσα στο όχημα είναι το μέρος όπου κάθεται το μικρό παιδί, αλλά χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες σχετικά με το μέγεθος του καθίσματος που μπορεί να φιλοξενήσει το συγκεκριμένο σημείο.

Πέρα από αυτό το έβδομο κάθισμα, το Skoda Vision 7S έχει μια γιγάντια γυάλινη οροφή ενώ η μεγάλη οθόνη στο κέντρο γέρνει ανάλογα με το αν είναι ενεργοποιημένη ή όχι η λειτουργία αυτόνομης οδήγησης, παραμένει δηλαδή σε κάθετη λειτουργία όταν το αυτοκίνητο οδηγείται χειροκίνητα και αλλάζει σε οριζόντια διάταξη όταν το όχημα πορεύεται αυτόνομα.

Για την ώρα δεν υπάρχει πληροφόρηση εάν το Vision 7S θα εισέλθει στην γραμμή παραγωγής, όμως πολύ συχνά αυτού του είδους τα concepts μας δίνουν μία γερή γεύση στο τί θα συναντήσουμε στα προσεχή χρόνια.

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022, 17:30

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.