Η QUALCO επενδύει σε τεχνολογίες ψηφιακού μετασχηματισμού μέσω της εξαγοράς ποσοστού της INDICE

Οικονομία

Σε ενίσχυση της συνεργασίας τους μέσω της εξαγοράς μειοψηφικού ποσοστού προχώρησαν οι εταιρείες παροχής λύσεων λογισμικού QUALCO και INDICE με σκοπό την ανάπτυξη συνεργιών και την επέκταση σε νέες αγορές.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία QUALCO εξαγόρασε ποσοστό 30% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας INDICE επισφραγίζοντας έτσι μια συνεργασία που ξεκίνησε σχεδόν ενάμιση χρόνο πριν. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η INDICE εντάσσεται πλέον στον όμιλο της QUALCO, συμπληρώνοντας έτσι το χαρτοφυλάκιο της τελευταίας με προϊόντα digital banking, digital insurance, e-commerce και e-mobility.

«Ο ψηφιακός μετασχηματισμός των επιχειρήσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και σε αγορές του εξωτερικού, είναι μια διαδικασία που εξελίσσεται πολύ δυναμικά. Οι επιχειρήσεις πλέον, θέλουν να προσφέρουν προσωποποιημένες ψηφιακές εμπειρίες στους πελάτες τους και αναζητούν ποιοτικές και αξιόπιστες λύσεις. Αυτό σκοπεύομε να τους προσφέρουμε με την INDICΕ, το νέο μέλος στον όμιλο της QUALCO», ανέφερε ο Σπύρος Ρέτζεκας, Chief Operating Officer της QUALCO.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *