Η Audi παρέδωσε τα νέα ηλεκτρικά μοντέλα στους παίκτες της FC Bayern Μονάχου με έναν ξεχωριστό τρόπο

Auto

Επιμέλεια: Αλέξης Σφαέλος

Την παράδοση του νέου στόλου οχημάτων πραγματοποίησε η Audi στους παίκτες της FC Bayern Μονάχου, αλλά αυτήν την φορά το έκανε με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Τριάντα εργαζόμενοι της Audi είχαν την ευκαιρία να παραλάβουν 15 νέα ηλεκτρικά εταιρικά αυτοκίνητα από το Audi Forum στο Ingolstadt  και να τα οδηγήσουν ως τα κεντρικά γραφεία της FC Bayern Μονάχου, στη Säbener Straße, για να τα παραδώσουν προσωπικά στους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της FC Bayern, Oliver Kahn και Andreas Jung υποδέχτηκαν και συναντήθηκαν με τους υπαλλήλους της Audi, ενώ ο Giovane Élber τους ξενάγησε στο προπονητικό κέντρο.

Η Pia Hackner, Tμήμα Τεχνικής Ανάπτυξης της Audi δήλωσε: 

«Οι φίλοι μου και εγώ βρισκόμαστε συχνά στις κερκίδες του Allianz Arena, όμως το να βλέπεις τους παίκτες από κοντά είναι μια μοναδική εμπειρία και θα μου μείνει αξέχαστη».

Οι εργαζόμενοι και οι παίκτες οδήγησαν τα νέα premium πλήρως ηλεκτρικά Audi RS e-tron GT , Audi Q4 e-tron και Audi e-tron Sportback. Μάλιστα κατά την παράδοση των αυτοκινήτων παρουσιάστηκε και η πρωτότυπη έκδοση Audi RS e-tron GT FC Bayern με μοναδικό επετειακό χρωματισμό προς τιμή της συμπλήρωσης 20 ετών συνεργασίας. Το μπροστινό μέρος και η οροφή είναι στον χρωματισμό της ομάδας σαν να φοράει μια «επετειακή φανέλα», ενώ ιδιαίτερη πινελιά στο πίσω μέρος αποτελεί το έμβλημα της FC Bayern Μονάχου.

Η Audi υποστηρίζει την πιο επιτυχημένη ποδοσφαιρική ομάδα της Γερμανίας από το 2002, ενώ είναι μέτοχος της FC Bayern München AG από το 2011. Το 2021 η Audi ξεκίνησε να υποστηρίζει και τη γυναικεία ομάδα της FC Bayern. 

Ο επικεφαλής της Audi, Henrik Wender, δήλωσε: 

«Αυτή η συνεργασία δείχνει πώς δύο ισχυρά ονόματα διαμορφώνουν το μέλλον. Όταν η φαντασία και το πάθος ενώνονται έχουν ως αποτέλεσμα μεγάλα επιτεύγματα. Αυτό είναι που ενώνει την FC Bayern και την Audi». 

Ο Oliver Kahn, Διευθύνων Σύμβουλος της FC Bayern Μονάχου δήλωσε: 

«Η FC Bayern είναι τυχερή που έχει την Audi στο πλευρό της ως αξιόπιστο συνεργάτη για περισσότερα από 20 χρόνια. Μας ενώνει το γεγονός πως προσπαθούμε συνεχώς για την τελειότητα και σκεφτόμαστε πάντα μπροστά – όπως για παράδειγμα σε ότι αφορά την κινητικότητα. Κοινός στόχος μας είναι να παραμείνουμε στο δρόμο της επιτυχίας με την Audi και στο μέλλον».

Η Audi έχει ήδη προαναγγείλει το ηλεκτρικό της μέλλον πριν από περίπου τέσσερα χρόνια με το Audi e-tron. Πλέον η εταιρεία ακολουθεί με συνέπεια τον οδικό χάρτη του εξηλεκτρισμού και σήμερα διαθέτει ένα δυνατό χαρτοφυλάκιο με οκτώ ηλεκτρικά μοντέλα. Μέχρι το 2026 αυτά θα ξεπερνούν τα 20, ενώ ξεκινώντας από εκείνη τη χρονιά η Audi θα παρουσιάζει μόνο πλήρως ηλεκτρικά νέα μοντέλα στην παγκόσμια αγορά.

Τον Σεπτέμβριο του 2020, η FC Bayern και η Audi ξεκίνησαν μαζί το ταξίδι προς τη βιώσιμη κινητικότητα. Έκτοτε, ο στόλος του συλλόγου είναι συνεχώς εξηλεκτρισμένος. Πολλά από τα στελέχη της ομάδας και του συλλόγου βρίσκονται πλέον στο δρόμο με αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Σε αυτό το στόλο προστίθεται και το ολοκαίνουργιο Audi Q8 e-tron, το οποίο παρουσιάστηκε επίσημα στις 9 Νοεμβρίου.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *