Η Πάολα, η δωρεά και η άγνοια του νοσοκομείου Λάρισας – Πώς απαντάει το περιβάλλον της τραγουδίστριας

Ελλάδα

Η Πάολα εκδήλωσε ενδιαφέρον να κάνει δωρεά για τους τραυματίες της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη. Το νοσοκομείο Λάρισας όμως, δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής το παραμικρό…

Η Πάολα εμφανίστηκε στη σκηνή και μετά τις αντιδράσεις έκανε γνωστό πως θα διαθέσει τα χρήματα στο νοσοκομείο Λάρισας, για τους τραυματίες του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Η τραγουδίστρια όμως ακόμη δεν έχει επικοινωνήσει με τη διοίκηση του νοσοκομείου για να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Συνεργάτες της τονίζουν πως η Πάολα θα υλοποιήσει τη δέσμευσή της και για το λόγο αυτό έχει αναθέσει το όλο θέμα σε δικηγόρο.

Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας απαντά για τη δωρεά που θέλει να κάνει η Πάολα, για τους τραυματίες του φονικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Προ ημερών η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην πίστα και ανακοίνωσε στο κοινό πως θα διαθέσει χρήματα στο νοσοκομείο της Λάρισας.

«Είμαι άνθρωπος γενναίος και δε θα μασούσα να χάσω τα χρήματά μου απόψε. Όμως, ήρθα εδώ και θέλω τα χρήματα που θα ερχόντουσαν στο καμαρίνι μου, αύριο να φύγουνε για το νοσοκομείο της Λάρισας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Πάολα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, ο διοικητής του νοσοκομείου είπε κατηγορηματικά πως ούτε η Πάολα ούτε κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον της έχει επικοινωνήσουν μαζί του ή με κάποιο μέλος της διοίκησης για να εκδηλώσουν ενδιαφέρον να κάνουν κάποια δωρεά.

Ακόμη, εξήγησε πως έχει η διαδικασία των δωρεών στα νοσοκομεία. Ο ιδιώτης που επιθυμεί να κάνει δωρεά σε κάποιο νοσοκομείο εκδηλώνει την πρόθεσή του και ενημερώνει το νοσοκομείο για το ύψος του ποσού που μπορεί να διαθέσει. Στη συνέχεια το νοσοκομείο ενημερώνει τον ιδιώτη σχετικά με τα υλικά που θα μπορούσε να αγοράσει με τα χρήματα που σκοπεύει να διαθέσει και στη συνέχεια ο ιδιώτης συμπληρώνει ειδικό έντυπο δωρεάς. Έπειτα, το διοικητικό συμβούλιο συνεδριάζει κι αποφασίσει εάν θα δεχτεί τη δωρεά.

Την ίδια στιγμή πρόσωπο από το περιβάλλον της τραγουδίστριας ξεκαθάρισε πως η Πάολα σκοπεύει να διαθέσει χρήματα για τους ανθρώπους που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας και στις οικογένειές τους και για να προχωρήσουν σε αυτό τον σκοπό έχουν ήδη επικοινωνήσει με δικηγόρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *