Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έκανε το αντιγριπικό εμβόλιο – «Οι επόμενοι μήνες απαιτούν διαρκή εγρήγορση και προσοχή»

Πολιτική

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, έλαβε το εμβόλιο κατά της εποχικής γρίπης. Προαιρετικά, εμβολιάστηκε και το προσωπικό της Προεδρίας.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ανταποκρινόμενη για δεύτερη χρονιά στην πρόσκληση της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας (ΕΠΕ), συμμετείχε στο πρόγραμμα εμβολιασμού για την εποχική γρίπη.

Μετά τον εμβολιασμό, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Εκτός από το εμβόλιο για τον Covid-19, είναι σημαντικό να κάνουν έγκαιρα όσοι πρέπει, και ιδιαίτερα όσοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, το εμβόλιο για την εποχική γρίπη και για τον πνευμονιόκοκκο. Η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από τη θεραπεία και ο εμβολιασμός είναι το πιο αποτελεσματικό και ασφαλές μέσο πρόληψης της νόσου. Οι επόμενοι μήνες απαιτούν διαρκή εγρήγορση και προσοχή στα θέματα της υγείας. Η πανδημία μάς δίδαξε ότι ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης είναι να μετατρέψουμε τον δισταγμό και την άρνηση σε αλληλεγγύη και
υπευθυνότητα. Ας μην επιτρέψουμε στον φόβο και στην παραπληροφόρηση να ορίζουν τη ζωή μας», κατέληξε η κ. Σακελλαροπούλου.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας (ΕΠΕ), Στέλιος Λουκίδης και τα μέλη του ΔΣ Παρασκευή Κατσαούνου και Νικολέττα Ροβίνα ευχαρίστησαν την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη συμμετοχή της και υπενθύμισαν, για άλλη μια φορά, τη σημασία της πρόληψης.

Στον εμβολιασμό έλαβε μέρος, προαιρετικά, και το προσωπικό της Προεδρίας.

To άρθρο Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έκανε το αντιγριπικό εμβόλιο – «Οι επόμενοι μήνες απαιτούν διαρκή εγρήγορση και προσοχή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *