Η Καμίλα Χομς καθησύχασε τους Αργεντινούς για τον Ροντρίγκο Ντε Πολ: «Τον αγαπώ και δεν θα τον εμποδίσω να αγωνιστεί στο Μουντιάλ»

Αθλητικά

Το διαζύγιο του Ροντρίγκο Ντε Πολ δημιούργησε ανησυχία για τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ του Κατάρ, με την Εθνική Αργεντινής, στην οποία και αγωνίζεται ως βασικός στα τελευταία παιχνίδια.

Η πρώην σύζυγός του και μητέρα των παιδιών του Ντε Πολ, Καμίλα Χομς έχει κινηθεί νομικά εναντίον του για την επιμέλεια των παιδιών τους και να δεν υπάρξει συμφωνία ανάμεσά τους μέχρι τον Δεκέμβριο, δεν θα μπορεί να βγάλει βίζα για το Κατάρ, βάσει της σχετικής νομοθεσίας στη χώρα.

Η Χομς “έσπασε” όμως τη σιωπή της για την υπόθεση και ξεκαθάρισε ότι δεν θα σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του, εκφράζοντας μάλιστα την αγάπη της για τον ίδιο: «Τον αγαπώ, είναι ο πατέρας των παιδιών μου και Δεν θα ήθελα ποτέ να τον πληγώσω ή να σταματήσω να κάνω κάτι που είναι πολύ για εκείνον, όπου έβαλε όλα του τα όνειρα».

To άρθρο Η Καμίλα Χομς καθησύχασε τους Αργεντινούς για τον Ροντρίγκο Ντε Πολ: «Τον αγαπώ και δεν θα τον εμποδίσω να αγωνιστεί στο Μουντιάλ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.