Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Για πρώτη φορά μιλάει για τον γάμο με τον Γιάννη Καραβασάνη και την επανασύνδεση

Ελλάδα

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ήταν η σημερινή καλεσμένη της Φαίης Σκορδά, και μίλησε για την προσωπική της ζωή.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα αναχωρήσει σε λίγες ημέρες θα αναχωρήσει για Τενερίφη, για τις ανάγκες του “Love Island”, και μίλησε για πρώτη φορά για το γάμο της με τον Γιάννη Καραβασάνη, και την επανασύνδεσή τους.

«Δεν ισχύει ότι είχα παντρευτεί για να βγάλω βίζα. Έχω πράσινη κάρτα στην Αμερική λόγω δουλειάς. Παντρεμένη ήμουν. Με τον Γιάννη Καραβασάνη είχαμε παντρευτεί. Δεν ήταν για δικούς μου λόγους.

Είχαμε παντρευτεί για να λύσουμε ένα μικρό πρόβλημα ώστε να μπορούμε να βρισκόμαστε πιο εύκολα. Έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα. Ήμασταν μαζί, ερωτευμένοι.

Ταξίδια, Αμερικές κτλ. Ήμασταν επτά χρόνια μαζί. Τώρα ήμαστε και πάλι μαζί», ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Μας έφαγε η φαγούρα τότε και τώρα μας πέρασε μάλλον. Είναι αρχιτέκτονας. Τώρα δεν είμαστε παντρεμένοι… Τυχαία συνέβη. Πέσαμε ο ένας πάνω στον άλλον τυχαία στον δρόμο στην Αθήνα.

Είμαι πάρα πολύ καλά. Είναι λίγο Love Island η ιστορία. Δεν περίμενα ότι θα είμαστε πάλι μαζί. Δεν είχαμε χωρίσει άσχημα. Ένα κλάμα το είχαμε ρίξει τότε, δεν μας πέρασε και στο ντούκου τότε ο χωρισμός.

Τώρα είμαστε ξανά μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενη. Τώρα που ξαναβρεθήκαμε εγώ φεύγω πάλι στο εξωτερικό. Δε με θέλει», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

To άρθρο Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Για πρώτη φορά μιλάει για τον γάμο με τον Γιάννη Καραβασάνη και την επανασύνδεση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.