Εuro: Τουλάχιστον 12.000 θεατές σε κάθε ματς στο Άμστερνταμ το καλοκαίρι

Αθλητικά

Η ολλανδική ομοσπονδία ποδοσφαίρου ανακοίνωσε πως μετά από συμφωνία με την Κυβέρνηση της χώρας αποφαίστηκε κάθε ματς του Euro που θα πραγματοποιηθεί στο Άμστερνταμ το προσεχές καλοκαίρι θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν από τις εξέδρες τουλάχιστον 12.000 φίλαθλοι.

Στην κοινή ανακοίνωση που εκδόθηκε με την ολλανδική κυβέρνηση και την πόλη του Άμστερνταμ, η KNVB αναφέρει ότι η «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» μπορεί να χρησιμοποιηθεί τον Ιούνιο στο 25% της χωρητικότητάς της ή και περισσότερο, εφόσον το επιτρέψει η κατάσταση με την πανδημία. Ο ακριβής αριθμός των φιλάθλων, στους οποίους θα επιτραπεί η είσοδος, θα καθοριστεί σε μεταγενέστερο στάδιο από την ολλανδική κυβέρνηση, η οποία προειδοποίησε σήμερα ότι ένα μεγάλο ξέσπασμα κορονοϊού στις εβδομάδες πριν από τη διοργάνωση μπορεί να μειώσει το νούμερο των θεατών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι θεατές θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό τεστ κορονοϊού, στο οποίο θα υποβληθούν λίγο πριν την έναρξη των αγώνων, ενώ θα πρέπει να τηρήσουν το αυστηρό πρωτόκολλο ασφαλείας εντός του σταδίου.

Η εθνική Ολλανδίας θα δώσει στο Άμστερνταμ τους τρεις αγώνες της για τη φάση των ομίλων του EURO. Οι «οράνιε» θα αντιμετωπίσουν στο πλαίσιο του 3ου ομίλου την Ουκρανία (13/6), την Αυστρία (17/6) και τη Βόρεια Μακεδονία (21/6). Στην ολλανδική πρωτεύουσα θα διεξαχθεί και ένας αγώνας για τη φάση των «16» στις 26 Ιουνίου.

To άρθρο Εuro: Τουλάχιστον 12.000 θεατές σε κάθε ματς στο Άμστερνταμ το καλοκαίρι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *