Εργαζόμενος με ρεκόρ Γκίνες – Συμπλήρωσε 84 συνεχόμενα έτη στην ίδια εταιρεία!

Διεθνή

Το όνομά του στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που έχει εργαστεί κανείς στην ίδια εταιρεία έβαλε ένας αιωνόβιος από την πόλη Μπρουσκ της νότιας Βραζιλίας, καθώς συμπλήρωσε 84 συνεχόμενα χρόνια!

Ο 100χρονος Βάλτερ Όρτμαν από τη Βραζιλία πέτυχε ένα εντυπωσιακό ρεκόρ Γκίνες και η συμβουλή του για όσους θέλουν να έχουν μια μακροχρόνια και επωφελή επαγγελματική σταδιοδρομία είναι εξαιρετικά απλή: «Κάντε αυτό που αγαπάτε και μείνετε μακριά από το πρόχειρο φαγητό».

Σε συνέντευξή του, δήλωσε ότι «πρέπει να σου αρέσει η εργασία. Ξεκίνησα να δουλεύω με προθυμία και μαχητικό πνεύμα» ενώ υπογράμμισε πως «δεν μπορείς απλά να κάνεις οποιαδήποτε δουλειά για να λες απλά ότι εργάζεσαι. Δεν είναι αποτελεσματικό. Δεν πρόκειται να το αντέξεις».

Σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, ο Βάλτερ Όρτμαν ξεκίνησε να δουλεύει στο εργοστάσιο μιας εταιρείας που πλέον έχει την επωνυμία RenauxView, η οποία παράγει υφάσματα. Με την πάροδο των ετών μεταπήδησε σε διοικητικό πόστο και στη συνέχεια έγινε υπεύθυνος πωλήσεων.

Προσέχει τη φυσική του κατάσταση, κάνοντας καθημερινά ασκήσεις γυμναστικής και παρακολουθεί επιμελώς την διατροφή του.

«Αποφεύγω το αλάτι και τη ζάχαρη», λέει. «Αποφεύγω την κόκα κόλα και τα άλλα αναψυκτικά. Καταναλώνω μόνο υγιεινές τροφές. Αυτά βοηθούν τον οργανισμό σου να μείνει δυνατός για πάντα», λέει ο Βάλτερ Όρτμαν.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Εργαζόμενος με ρεκόρ Γκίνες – Συμπλήρωσε 84 συνεχόμενα έτη στην ίδια εταιρεία! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.