Επιστολή της «Ζούγκλας» προς τον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης για την προκλητικά κατάπτυστη και παραβατική συμπεριφορά του Θ. Καρατσιώλη

Οικονομία


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022, 12:40

Η «Ζούγκλα» ενημέρωσε με επιστολή τον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης σχετικά με τη δημόσια συμπεριφορά και τον προκλητικά παραβατικό λόγο του μέλους του, Θάνου Καρατσιώλη. Ο δικηγόρος εκ Θεσσαλονίκης, μέσω Διαδικτύου, προπαγανδίζει θέσεις που υποβαθμίζουν το αδίκημα του βιασμού. Πρόκειται για κατάφωρη προσβολή της γυναικείας αξιοπρέπειας, αλλά και συνειδητής προσπάθειας απαλλαγής των βιαστών από τις επιπτώσεις παραβίασης του Νόμου. Προς Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, πρόκειται για μία απαράδεκτη και κατάπτυστη δημόσια συμπεριφορά η οποία εκθέτει τον νομικό κόσμο της Θεσσαλονίκης.

Η επιστολή της «Ζούγκλας» έχει ως εξής:  

«Από “zougla.gr”

Κυρίες-Κύριοι,

Αιτούμεθα της προσοχής σας και προσφεύγουμε στη νομική σας επάρκεια σχετικά με τη συμπεριφορά μέλους σας ως προς το μείζον ζήτημα που απασχολεί την τελευταία περίοδο την κοινή γνώμη. Τους βιασμούς.

Με αφορμή την «Υπόθεση Λιγνάδη» ο δικηγόρος και μέλος του Συλλόγου σας, Θάνος Καρατσιώλης, ανάρτησε κείμενο και video σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με απαράδεκτες, κατάπτυστες και εξωφρενικά επικίνδυνες για το κοινωνικό σύνολο απόψεις επί του ζητήματος. Ο συγκεκριμένος εμφανίζεται ως «αναθεωρητής» της υφισταμένης νομολογίας και προτείνει ανήκουστες προσεγγίσεις της εγκληματικής πράξης του βιασμού προσβάλλοντας το κοινωνικό σύνολο, αλλά και την ίδια την έννοια του Δικαίου.

Σας κοινοποιούμε τόσο τη συγκεκριμένη ανάρτηση του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όσο και το video το οποίο ανάρτησε προκειμένου να έχετε μία πλήρη εικόνα ως προς τη δημόσια συμπεριφορά του.*

Ζητάμε από εσάς να πάρετε θέση έναντι αυτής της δημόσια εκφρασμένης «ύβρεως» έναντι της Κοινωνίας, της γυναικείας υπόστασης, της ίδιας της έννοιας της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και της διασφάλισης της σωματικής και ψυχικής ακεραιότητας ενός εκάστου των πολιτών αυτής της χώρας.

Αναμένουμε από εσάς να πάρετε δημόσια εκφρασμένη θέση έναντι της συμπεριφοράς του μέλους σας.

Εν αναμονή

Φιλικά «zougla.gr»

Διεύθυνση email info@zougla.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2115550500

*Δείτε την ανάρτηση του Θάνου Καρατσιώλη στο Διαδίκτυο

*Παρακολουθείστε  video με τις τοποθετήσεις του».

Διαβάστε επίσης:


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022, 12:40

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.