Επετειακή Vespa 946 "Bunny" για τη χρονιά του Λαγού

Auto


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023, 14:30

Επιμέλεια: Θάνος Κυλάφης

 

Η αρχή μιας νέας σεληνιακής χρονιάς φέρνει μαζί της όχι μόνο τον ενθουσιασμό της αναγέννησης και τη χαρά της άνοιξης, αλλά και την εικονογραφία ενός νέου ζώου στο οποίο αναφέρεται το ωροσκόπιο. Χθες, (22 Ιανουαρίου 2023) ήταν η Πρωτοχρονιά του σεληνιακού ημερολογίου και εγκαινιάστηκε η χρονιά του λαγού, σύμβολο και οιωνός γαλήνης, ευημερίας και σεβασμού για το παρελθόν.

 

Η Vespa 946 “bunny”, αφιερωμένη στη χρονιά του λαγού, θα εκδοθεί σε αριθμημένη και περιορισμένη παραγωγή 1.000 μονάδων. Αυτό θα είναι το πρώτο στάδιο ενός σημαντικού έργου που θα διαρκέσει τα επόμενα 12 χρόνια και στο οποίο θα παρουσιάζεται μία νέα ετήσια έκδοση κάθε χρόνο, εμπνευσμένη από το ζώο του σεληνιακού ωροσκοπίου εκείνης της χρονιάς.

 

Από το ντεμπούτο της το 2013, η Vespa 946 έχει καθιερωθεί ως το αρχέτυπο της Vespa του αύριο, το οποίο ερμηνεύει με σύγχρονο πνεύμα και προβάλλει στο μέλλον τις αξίες που έχουν κάνει τη Vespa ένα παγκόσμιο σύμβολο. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ιταλικής κατασκευής και φινέτσας, που έχει γίνει πλέον πραγματικό συλλεκτικό αντικείμενο, το οποίο μορφοποιείται με μια αποκλειστική γραμμή παραγωγής, περισσότερο σαν έργο τέχνης Ιταλού ζωγράφου στην Αναγέννηση. Αυτή η ειδική έκδοση παρουσιάζεται σε μια νέα επεξεργασία του κλασικού πράσινου της Vespa, για να συμβολίσει την αγάπη για τη διασκέδαση, την ανεμελιά και τη φύση, γνωρίσματα που αποδίδονται σε όσους γεννήθηκαν στο έτος του λαγού (τουλάχιστον για όσους πιστεύουν σε αυτά τα πράγματα). Η στυλιζαρισμένη σιλουέτα ενός λαγού ξεπροβάλει στο σώμα της συγκεκριμένης Vespa.

Όλες οι λεπτομέρειες της Vespa 946 “bunny” είναι πλαισιωμένες με εκλεπτυσμένα γυαλιστερά φινιρίσματα και ζεστές αντανακλάσεις, ενώ η διπλή ταπετσαρία της σέλας είναι μαύρη με γυαλιστερή ραφή, όπως και οι χειρολαβές ραμμένες στο χέρι με βελόνα και κλωστή.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023, 14:37

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *