ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Στο Διοικητικό Συμβούλιο ο Οδυσσέας Χριστοφόρου

Οικονομία

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΛΑΚΤΩΡ θα προτείνει προς τη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας την εκλογή του Οδυσσέα Χριστοφόρου στο ΔΣ του Ομίλου. 

Ο Οδυσσέας Χριστοφόρου κατέχει μεταπτυχιακό (MSc) στις Δημόσιες Σχέσεις & Επικοινωνία από το Πανεπιστήμιο Ulster, του Μπέλφαστ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Arthur Andersen και μετέπειτα ανέλαβε Γενικός Διευθυντής στην Ernst & Young Νοτιοανατολικής Ευρώπης, ενώ διετέλεσε και Γενικός Διευθυντής Επικοινωνίας στην Εμπορική Τράπεζα και την Τράπεζα Κύπρου.

Από το 2008 έως το 2014 υπηρέτησε ως Εντεταλμένος Διευθυντής στην Τράπεζα της Ελλάδος, όπου ήταν κατά κύριο λόγο υπεύθυνος για την εποπτεία και τον συντονισμό των διοικητικών μονάδων παροχής ρευστότητας στις ελληνικές τράπεζες μέσω του Ευρωσυστήματος, καθώς και για την επικοινωνία με διεθνείς θεσμούς.

Στον ΟΠΑΠ εργάζεται από το 2014, διατελώντας αρχικά Γενικός Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας. Από 1 Ιουλίου 2019 κατέχει τη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου.

Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, είναι υπεύθυνος για τους τομείς Εταιρικής και Εμπορικής Επικοινωνίας, Ρυθμιστικών και Κανονιστικών Υποθέσεων, Εταιρικών Υποθέσεων, Σχέσεων με τα ΜΜΕ, Χορηγιών και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Αγαπά το μπάσκετ και παρακολουθεί τα παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας, του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.grΠηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.