Εκλογές 2023 – Δένδιας: «Νίκη της ΝΔ για μια ισχυρότερη Ελλάδα και καλύτερη για τη νέα γενιά»

Πολιτική

«Η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές και θα ξαναβάλουμε τον αρχηγό μας, τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, για μία νέα τετραετία», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Δένδιας σε προεκλογική συγκέντρωση.

Προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε χθες ο Νίκος Δένδιας στον Άλιμο, όπου ζήτησε ισχυρή ψήφο στη Νέα Δημοκρατία για μια αυτοδύναμη Κοινοβουλευτική ομάδα «που θα κάνει την Ελλάδα ακόμα μεγαλύτερη, ακόμα ισχυρότερη, ακόμα καλύτερη για τη νέα γενιά».

«Κατ’ αρχάς, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου, για τη μεγάλη χαρά και τη μεγάλη τιμή που είμαστε όλοι εδώ απόψε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Δημάρχους και τους φίλους, Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες, που ήρθαν όλοι μαζί για να γιορτάσουμε αυτή την προεκλογική εκστρατεία – μία από τις πιο σημαντικές που έχουμε κάνει ποτέ.

Και θυμάστε ότι για να σας πείσω να έρθετε, σας έδωσα μία υπόσχεση: Ότι δε θα βγάλω λόγο. Δεν πρόκειται, λοιπόν, να αλλάξω αυτό που είπα. Θέλω μόνο να σας πω, πέρα από το πόσο συγκινημένος είμαι, πόσο νιώθω ότι όλοι μαζί κάνουμε κάτι σπουδαίο. Αυτό το σπουδαίο, δεν είναι μόνο η νίκη που η Νέα Δημοκρατία θα πετύχει στις εκλογές στις 21 Μαΐου. Δεν είναι μόνο ότι θα ξαναβάλουμε τον αρχηγό μας, τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, για μία νέα τετραετία. Δεν είναι μόνο ότι θα οδηγήσουμε αυτοδύναμη την κοινοβουλευτική μας ομάδα σε ένα επόμενο στάδιο, που θα κάνει την Ελλάδα ακόμα μεγαλύτερη, ακόμα ισχυρότερη, ακόμα καλύτερη για τη νέα γενιά», είπε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Νότιο Τομέα της Β΄ Αθηνών.

Και πρόσθεσε: «Πιστεύω, φίλες και φίλοι, ότι κάνουμε κάτι ακόμα πιο μεγάλο, κάτι ακόμα πιο «βαθύ». Σας έχω πει πολλές φορές ότι εγώ ανήκω σε αυτή την παράταξη από μικρό παιδί. Πολλοί άλλοι έκαναν έναν γύρο ολόκληρο. Λένε ότι έλεγε ο Τσόρτσιλ: Όταν είσαι μικρός πρέπει να είσαι αριστερός και να γίνεις δεξιός ή κεντροδεξιός όταν μεγαλώσεις. Εγώ δεν ήμουν αριστερός μικρός. Πάντα στη Νέα Δημοκρατία ήμουν από μικρό παιδί. Και έχω για αυτό το κόμμα μία μεγάλη αγωνία και μία μεγάλη ελπίδα. Όμως έχουμε όλοι αγωνίες και ελπίδες για το σπίτι μας, για την οικογένειά μας. Η ελπίδα μου και η αγωνία μου είναι αυτό το κόμμα, αυτή η μεγάλη παράταξη να διατηρήσει το γενετικό της υλικό και το αξιακό της σύνολο αλώβητα. Όπως το κατάφερε μέχρι σήμερα μέσα σε αυτές τις δεκαετίες, που έπαιξε ένα καθοριστικό ρόλο στην Ελλάδα.

Να καταφέρει η Νέα Δημοκρατία να παραμείνει πιστή στη ψυχή της και στα χρόνια που έρχονται. Και να οδηγήσει την πατρίδα σε ένα καλύτερο μέλλον και τη νέα γενιά που σήμερα αγωνιά σε ένα καλύτερο αύριο, σε ένα σπουδαίο αύριο. Προσπαθήσαμε αυτά τα χρόνια. Προσπαθήσαμε πολύ. Προσπαθήσαμε μέσα στην κρίση με την Τουρκία. Προσπαθήσαμε μέσα στην κρίση του κορονοϊού. Προσπαθήσαμε μέσα στην κρίση που δημιούργησε η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Και καταθέσαμε σε αυτή την προεκλογική περίοδο την απολογία μας, τον λογαριασμό μας στην ελληνική κοινωνία».

Καταλήγοντας ο Νίκος Δένδιας επισήμανε: «Και είναι φίλες και φίλοι, στον τομέα που μου έκανε ο Πρωθυπουργός και εσείς την τιμή να υπηρετήσω, ένας περήφανος λογαριασμός. Ένας λογαριασμός με 321 Διεθνείς Συμφωνίες. Ένας λογαριασμός με μία σειρά από αμυντικές κατανοήσεις. Ένας λογαριασμός με δύο Συμφωνίες για Αποκλειστικές Οικονομικές Ζώνες. Ένας λογαριασμός που στο τέλος της ημέρας μεγάλωσε την Ελλάδα, μεγάλωσε την ελληνική επικράτεια για πρώτη φορά από το 1946.

Θέλω, λοιπόν, να σας ευχαριστήσω απόψε για τη στήριξή σας σε όλη αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Να σας ευχαριστήσω από καρδιάς. Να σφίξω όσα χέρια μπορώ και να αγκαλιάσω όσες και όσους από εσάς προλάβω. Και να σας πω, ότι θα ήθελα πάντα να ζούμε τέτοιες στιγμές και πως ελπίζω να ζήσουμε άλλη μία τέτοια (στιγμή), μόλις κερδίσουμε τις εκλογές στις 21 Μαΐου. Να είστε πάντα καλά».

Εθνικές Εκλογές 2023Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *