Διακοπές με τον σκύλο – Τι να πάρετε μαζί

Οικονομία

Πριν αναρωτηθείτε τι πρέπει να έχετε μαζί σας στις διακοπές με τον σκύλο σας, θα πρέπει να έχετε προγραμματίσει έναν πλήρη κτηνιατρικό έλεγχο για να μειώσετε τις πιθανότητες να σας τύχει κάτι απρόοπτο.

Τι να πάρετε μαζί σας;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βιβλιάριο υγείας του με όλους τους απαραίτητους εμβολιασμούς και τις αποπαρασιτώσεις.
Microchip και ταυτότητα στο κολάρο του με ανανεωμένα τα στοιχεία που αναγράφονται σε αυτήν.
Τροφή και νερό για τις στάσεις που θα πραγματοποιείτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Και ο σκύλος σας έχει τις ίδιες ανάγκες με εσάς!
Ένα κάλυμμα για τη θέση του στο αυτοκίνητο και ζώνη ασφαλείας για τον σκύλο σας ή το κλουβί μεταφοράς του σε περίπτωση που επιλέξετε κάποιο άλλο μέσο μεταφοράς π.χ πλοίο, τρένο, αεροπλάνο.
Ένα τσαντάκι πρώτων βοηθειών με όλα τα απαραίτητα κτηνιατρικά φάρμακα γι’ αυτόν.
Συμβουλευτείτε τον κτηνίατρό σας για να είστε σίγουροι ότι δεν έχετε ξεχάσει κάτι.

Συχνές στάσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα μικρό διάλειμμα για χαλάρωση και λίγο παιχνίδι είναι μια καλή τακτική για να ηρεμήσει ο σκύλος σας και να ξεκουραστεί.

Μην αφήσετε τον τετράποδο φίλο σας μόνο του στο αυτοκίνητο!

Είναι σημαντικό να μην τον αφήσετε μόνο του στο αυτοκίνητο, γιατί αυτό μπορεί να του δημιουργήσει αρνητικά συναισθήματα. Μπορεί να αισθανθεί παγιδευμένος και εγκαταλελειμμένος και να ανατρέψει ό,τι ένιωθε μέχρι τώρα. Μην ξεχνάτε, επίσης, πόσο επικίνδυνη μπορεί να αποδειχθεί η παραμονή του μέσα στο αυτοκίνητο, ειδικά τις ζεστές ημέρες που ο κίνδυνος της θερμοπληξίας αυξάνεται!

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *