Διαθέσιμη ξανά η μοναδική συλλογή της Moto Guzzi

Auto


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 3 Μαΐου 2022, 11:30

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Moto Guzzi το 2021 γιόρτασε τα 100 χρόνια από την ίδρυση της κατασκευάζοντας διάφορα μοντέλα και Το Μουσείο της Guzzi βρίσκεται στην λίμνη Κόμο της Λομβαρδίας στη Βόρεια Ιταλία.αξεσουάρ που να έχουν σχέση με το μοναδικό αυτό ορόσημο. Εκείνο που δεν είχε καταφέρει να πετύχει πέρυσι λόγω της πανδημίας είναι να πραγματοποιήσει μια συγκέντρωση όλων των φίλων της μάρκας στο Mandello del Lario.

Το πρώτο βήμα προς την κανονικότητα πάντως έγινε καθώς η Moto Guzzi ανακοίνωσε πως ανοίγει ξανά τις πύλες του το ανανεωμένο Μουσείο της μάρκας στην Ιταλία. Οι ανανεωμένες εγκαταστάσεις είναι επανασχεδιασμένες και ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να δει από κοντά την μοναδική συλλογή σπάνιων μοντέλων της ιταλικής φίρμας η οποία περιλαμβάνει αγωνιστικά μοντέλα, μοτοσικλέτες παραγωγής, ειδικές εκδόσεις και στρατιωτικά οχήματα.

Σπάνια μοντέλα της Moto Guzzi τα οποία δεν μπορείς να συναντήσει πουθενά αλλού.

Περισσότερα από 160 οχήματα είναι διαθέσιμα στον επισκέπτη τα οποία έχουν ανακατασκευαστεί προσεκτικά για να έρθουν στην τέλεια αρχική τους κατάσταση. Στον χώρο του Μουσείο μπορεί κάποιος να βρει μια νέα αίθουσα στην οποία παρουσιάζονται τα μοντέλα από το 2000 μέχρι και σήμερα όπως το Calfornia 1400 και το Stelvio 1200. Στον πρώτο όροφο του κτιρίου μπορεί κάποιος να δει το ένα και μοναδικό G.P. του 1919 πάνω στο οποίο στηρίχτηκε η παραγωγή του Normale, του πρώτου μοντέλου της Moto Guzzi.

Το σχέδιο της Moto Guzzi για τα επόμενα χρόνια περιλαμβάνει νέες εγκαταστάσεις.

Η αναβάθμιση του Μουσείου της Moto Guzzi έρχεται ως πρώτο βήμα ενός πολύ μεγαλεπήβολου σχεδίου της εταιρείας για το μέλλον. Το σχέδιο περιλαμβάνει ένα φουτουριστικό νέο βιομηχανικό σύμπλεγμα στο οποίο θα τοποθετηθεί το εργοστάσιο παραγωγής του Mandello del Lario, το Μουσείο, αλλά και ένα τεράστιο θεματικό πάρκο για τους επισκέπτες.

Βίντεο με το όραμα των επόμενων 100 ετών της Guzzi.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Γλυκιά» συνεργασία Piaggio και Baci

Προλαβαίνεις ακόμα μια από τις 1.946 Moto Guzzi V85TT Guardia d’Onore

Αυτή είναι η κορυφαία custom Moto Guzzi για το 2021


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 3 Μαΐου 2022, 11:30

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.