«Δεν ήταν αναρχικοί, αλλά μπράβοι της νύχτας»

Πολιτική


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023, 08:37

Την πρώτη του ανάρτηση μετά την επίθεση έξω από το εστιατόριο «Γιάντες» στα Εξάρχεια, έκανε ο επικεφαλής του Μέρα25, Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 στην ανάρτησή του ευχαρίστησε το προσωπικό του Ευαγγελισμού όπου διεκομίσθη μετά το περιστατικό και παράλληλα δήλωσε ότι τα άτομα που του επιτέθηκαν δεν ήταν αναρχικοί ή μέλη κάποιου κινήματος.

«Μπράβοι της Νύχτας ήταν (και φαινόντουσαν) οι οποίοι επικαλέστηκαν άτσαλα το ψέμα ότι ψήφισα Μνημόνιο. Δεν θα αφήσουμε το παρακράτος και τον υπόκοσμο να μας διχάσει» σημειώνει ο Γ. Βαρουφάκης.

Δείτε τις αναρτήσεις του:

«Ευχαριστώ το συγκινητικό προσωπικό του Ευαγγελισμού. Ευχαριστώ & για τις ευχές (σχεδόν) όλων σας. Τώρα προέχει να μην αποπροσανατολιστεί κανείς: Θρηνούμε τους 57 των Τεμπών. Προστατεύουμε το αυθόρμητο κίνημα των νέων, την ελπίδα ότι η Ελλάδα θα αλλάξει. Ραντεβού στους δρόμους» γράφει ο ίδιος και καταλήγει:

«Παρεμπιπτόντως: Δεν ήταν αναρχικοί, αριστεριστές, κομμουνιστές ή νέοι μέλη κανενός κινήματος. Μπράβοι της Νύχτας ήταν (και φαινόντουσαν) οι οποίοι επικαλέστηκαν άτσαλα το ψέμα ότι ψήφισα Μνημόνιο. Δεν θα αφήσουμε το παρακράτος και τον υπόκοσμο να μας διχάσει. Συνεχίζουμε!»

 

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023, 09:11Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *