Δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του δημάρχου Ναυπλίου που πετούσε περιττώματα στο σπίτι του αντιπάλου του

Επιστήμη & Τεχνολογία

Δεκτό έγινε από το Πρωτοδικείο Ναυπλίου το αίτημα για ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει ο υποψήφιος δήμαρχος, Δημήτρης Ορφανός, κατά του δημάρχου Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστουρού.

«Υπό το βάρος των αποδεικτικών μέσων, ο αντίδικος δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος υποχρεώθηκε να συνομολογήσει της αιτήσεως μου και των παράνομων πράξεων που αναφέρονται στο εν λόγω δικόγραφο» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Ορφανός μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από τα δικαστήρια Ναυπλίου για τα ασφαλιστικά μέτρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δημήτρης Κωστούρος με τη χορήγηση προσωρινής διαταγής υποχρεώθηκε σε απαγόρευση διέλευσης από το σπίτι του Δημήτρη Ορφανού σε απόσταση 200 μέτρων, καθώς επίσης του απαγορεύτηκαν αντίστοιχες προκλητικές και παράνομες ενέργειες προς το πρόσωπό του, επισήμανε περαιτέρω ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου.

Όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος ο δήμαρχος, περνούσε από το σπίτι του Δημήτρη Ορφανού και πετούσε σακούλες με σκουπίδια και περιττώματα. Αυτό, σύμφωνα με τον Δημήτρη Ορφανό, συνέβη για τουλάχιστον ένα μήνα.

Το Σάββατο, ο ίδιος ο δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος επιβεβαίωσε με ανάρτησή του το περιστατικό γράφοντας πως λόγω οργής και αγανάκτησης τοποθέτησε «απορρίμματα στη πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού. Ήταν λάθος πράξη, εκδήλωση θυμού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, πειθαρχική έρευνα για τον δήμαρχο Ναυπλίου προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Θοδωρής Λιβάνιος.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *