Γαία Μερκούρη: Το μυστικό της ομορφιάς και η αντίδραση σε ερώτηση για την Ελένη Μενεγάκη

Ελλάδα

Για το μυστικό ομορφιάς απάντησε η Γαία Μερκούρη, ενώ, απέφυγε να μιλήσει όταν τη ρώτησαν για την.,.. πεθερά της, Ελένη Μενεγάκη.

«Το μυστικό ομορφιάς μου είναι… το λιγότερο, είναι το καλύτερο. Δεν έδωσα καμία σημασία στο ότι τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν στην προσωπική μου ζωή», είπε αρχικά η Γαία Μερκούρη.

Σε ερώτηση για το πώς είναι η Ελένη Μενεγάκη σαν πεθερά, η Γαία Μερκούρη είπε: «Ας μιλήσουμε για μένα και τη σημερινή βραδιά και όχι για άλλα πράγματα».

Για τον σύντροφό της, Άγγελο Λάτσιο, είπε: «Είναι πολύ υποστηρικτικός. Μου λέει όλη την ώρα ότι είμαι όμορφη ακόμα κι αν είμαι κακάσχημη».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Γ. Μερκούρη: Η απάντησή της όταν ρωτήθηκε για την “πεθερά” της, Ελ. Μενεγάκη”,”description”:”Η Γαία Μερκούρη αντέδρασε λίγο… περίεργα όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη.”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1jOWJwdjB6M210Z3gvMjAyMy8wMy8xNS8wNi8xNl81M182NDExNjJkNTc3MDljLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT51S”,”uploadDate”:”2023-03-15T06:19:06.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-cr6qil1nxd15″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

To άρθρο Γαία Μερκούρη: Το μυστικό της ομορφιάς και η αντίδραση σε ερώτηση για την Ελένη Μενεγάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *