Βραβεύτηκε η Άννα Ντουντουνάκη από την Περιφέρεια Κρήτης

Αθλητικά

Τη Χανιώτισσα πρωταθλήτρια κολύμβησης Άννα Ντουντουνάκη, βράβευσε την Πρωτοχρονιά στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Νίκου Καλογερή και των περιφερειακών συμβούλων Χανίων.

Ο κ. Αρναουτάκης συνεχάρη την Άννα Ντουντουνάκη, τονίζοντας ότι τα νέα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό θα πρέπει να στηρίζονται περισσότερο.

Συγχαρητήρια και στους γονείς της, που τη στήριξαν σε όλες τις προσπάθειές της, αλλά και στο σωματείο της το ΝΟΧ από όπου ξεκίνησε, εξέφρασε και ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Καλογερής, ο οποίος υπογράμμισε την ανάγκη αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών, ιδιαίτερα της κολύμβησης, ενώ τόνισε ότι θα ακολουθήσουν βραβεύσεις και άλλων σπουδαίων αθλητών από τα Χανιά, τόσο στο άθλημα της κολύμβησης, όσο και στον στίβο, στη σφυροβολία και στη σκοποβολή.

Από την πλευρά της η Άννα Ντουντουνάκη, εξέφρασε την ελπίδα το 2022 να είναι χρονιά περισσοτέρων διακρίσεων για τον ελληνικό αθλητισμό, τονίζοντας την ανάγκη στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *