Αχτσιόγλου για Τέμπη: «Γιατί αγνοήθηκαν οι καταγγελίες των εργαζομένων»

Ελλάδα

«Πρόκειται για μία ασύλληπτη τραγωδία. Νέοι άνθρωποι χάθηκαν τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα. Όλη η χώρα πενθεί, η σκέψη όλων μας είναι στους ανθρώπους που χάθηκαν και στους ανθρώπους που έχουν μείνει πίσω, στις οικογένειες των θυμάτων», επισήμανε η Έφη Αχτσιόγλου μιλώντας για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σημείωσε στον ΑΝΤ1, ότι «τα ερωτήματα που τίθενται στην κυβέρνηση είναι αμείλικτα» και πως «τα θέτει η ίδια η κοινωνία και οι χιλιάδες νέοι άνθρωποι που διαμαρτύρονται, εκφράζοντας τη θλίψη και την αγανάκτησή τους, γιατί ζουν σε ένα καθεστώς ακραίας ανασφάλειας». Τόνισε ότι η κυβέρνηση πρέπει να απαντήσει σε σειρά ερωτημάτων και συγκεκριμένα:

«Γιατί αγνόησε τις καταγγελίες των εργαζομένων; Η τραγωδία ήταν εν πολλοίς προαναγγελθείσα. Υπάρχουν εξώδικες διαμαρτυρίες των εργαζομένων το τελευταίο χρονικό διάστημα προς το αρμόδιο Υπουργείο, οι οποίες έθεταν το ζήτημα του κινδύνου της ασφάλειας στις σιδηροδρομικές μεταφορές, που σχεδόν φωτογράφιζαν το γεγονός.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *