Αχιλλέας Μπέος για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας: «Ανακάλεσα λόγω Μελισσανίδη και Σαββίδη – Διασυρμός των θεσμών»

Αθλητικά

Ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, έθεσε τελικά το Πανθεσσαλικό στάδιο στη διάθεση της ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας -ανακαλώντας την αρχική του απόφαση- έκανε λόγο για διασυρμό των θεσμών και για τραγικούς χειρισμούς και τόνισε πως ρόλο στην απόφασή του έπαιξαν οι επαφές που είχε με Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη.

Παράλληλα, ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε πως μέχρι να υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να διεξαχθεί ομαλά και με κόσμο ένας τελικός Κυπέλλου Ελλάδας, καλό θα ήταν να καθιερωθούν διπλοί αγώνες και στον τελικό.

Η επιστολή που… στέλνει τον τελικό του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό

Ως παράγοντας του ποδοσφαίρου που το αγαπώ και το υπηρετώ επί σειρά ετών, εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για τους τραγικούς χειρισμούς των υπευθύνων σχετικά με την διεξαγωγή μιας κορυφαίας αθλητικής εκδήλωσης, όπως ο τελικός του Κυπέλλου, που αντί για μια γιορτή και ευκαιρία προβολής και διάδοσης του κοσμαγάπητου αθλήματος γίνεται ακόμη μια αιτία δυσφήμισής του, αλλά και διασυρμού των θεσμών.

Με τους ερασιτεχνικούς, κατά την πιο επιεική έκφραση, χειρισμούς, που έκπληκτη η φίλαθλη κοινή γνώμη παρακολουθεί, οδηγηθήκαμε στο τραγικό αδιέξοδο να μην είναι δυνατή η διεξαγωγή του τελικού σε γήπεδο στην Ελληνική Επικράτεια!

Τούτου δοθέντος και κατόπιν των κατ’ ιδίαν συζητήσεων με τους ιδιοκτήτες των δύο ομάδων του τελικού, κ.κ. Μελισσανίδη και Σαββίδη, τους έντονους προβληματισμούς των οποίων κατανοώ, αποφάσισα να ανακαλέσω την απόφασή μου για τη μη παραχώρηση του Πανθεσσαλικού Σταδίου για την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ευχή κι επιθυμία μου παραμένουν όπως κάποια στιγμή σε αυτή τη χώρα να τηρούνται τα αυτονόητα και οι φίλαθλοι των εκάστοτε φιναλίστ να συνυπάρχουν στις κερκίδες στηρίζοντας τις ομάδες τους και απολαμβάνοντας το ποδόσφαιρο και προς αυτή την κατεύθυνση έχουμε την υποχρέωση να συμβάλλουμε όλοι. Μέχρι τότε η λύση είναι η διεξαγωγή διπλών αγώνων.

To άρθρο Αχιλλέας Μπέος για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας: «Ανακάλεσα λόγω Μελισσανίδη και Σαββίδη – Διασυρμός των θεσμών» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *