Αυγενάκης: Οι άφρονες πρακτικές του παρελθόντος πλήττουν την ΕΟΠΕ, χωρίς να έχει ευθύνη

Αθλητικά

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης  προχώρησε σε παρέμβαση για το ζήτημα που προέκυψε  με το πάγωμα των λογαριασμών της Ομοσπονδίας Βόλεϊ εξαιτίας του χρέους σε εταιρεία σεκιούριτι.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης σε δηλώσεις του τόνισε ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα που προέκυψε, προσθέτοντας ότι οι αθλητές δεν φέρουν καμία ευθύνες για τους λάθους χειρισμούς του παρελθόντος.

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Αυγενάκη

“Οι άφρονες πρακτικές του παρελθόντος, οι οποίες οδήγησαν και στη 10ετή απαξίωση των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στην Παιανία, των οποίων τώρα δρομολογούμε την επαναλειτουργία, πλήττουν σοβαρά και την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, χωρίς να έχει την παραμικρή ευθύνη.

Η Ομοσπονδία του βόλεϊ, υπό τη χρηστή προεδρία του Γιώργου Καραμπέτσου, έχει κάνει τιτάνιες προσπάθειες τα τελευταία χρόνια για να εξορθολογήσει οικονομικά τα βάρη που κληρονόμησε. Συνεργαζόμαστε άριστα και υποστηρίζουμε διαρκώς τον αγώνα της, όπως άλλωστε και η ίδια δηλώνει. Και μαζί με το Υπουργείο Οικονομικών, θα εξαντλήσουμε και τώρα κάθε περιθώριο για την επίλυση του επείγοντος προβλήματος.

Οι αθλητές, τα σωματεία και οι αθλούμενοι ούτε ευθύνονται για τις κακές πρακτικές του παρελθόντος, ούτε είναι δυνατόν να υποστούν τις συνέπειες αναστολής της ανάπτυξης του αθλήματος του βόλεϊ”.

To άρθρο Αυγενάκης: Οι άφρονες πρακτικές του παρελθόντος πλήττουν την ΕΟΠΕ, χωρίς να έχει ευθύνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.