Ασημένιο μετάλλιο ο Νίκος Πολύδωρος στο Ευρωπαϊκό πάλης υποταγής

Αθλητικά

Νέα μεγάλη επιτυχία για την ελληνική πάλη υποταγής. Ασημένιο μετάλλιο ο Νίκος Πολύδωρος, λίγα 24ωρα μετά το χρυσό του Γιάννη Καργιωτάκη.

Το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών Πάλης Υποταγής που διεξάγεται στη Ρουμανία κατέκτησε ο Νίκος Πολύδωρος. Η ελληνική αποστολή διπλασίασε τις επιτυχίες της και κατέκτησε το δεύτερο μετάλλιο στη διοργάνωση.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε πολύ σπουδαία εμφάνιση στα 77κ. της κατηγορίας Gi. Ο Πολύδωρος στο πρώτο παιχνίδι επικράτησε του Γάλλου Μανζό, καθώς το τελικό 4-4 τον ευνόησε. Στη συνέχεια αντιμετώπισε τον Ουκρανό Πιπιλένκο και με μεγάλη εμφάνιση νίκησε με 6-0

Στον ημιτελικό κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Ρουμάνο Μπουκαλέτ και επιβλήθηκε με 2-0, εξασφαλίζοντας τη θέση στον τελικό.

Στον τελικό ο Πολύδωρος αντιμετώπισε τον Ουκρανό Μαξιμτσιουκ. Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 5-3. Το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αναμφίβολα πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία για την Ελλάδα.

Στη διοργάνωση συμμετείχε και ο Ηλίας Μπούκης. Μετά την 5η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, ο Ελληνας πρωταθλητής κατέλαβε εκ νέου την 5η θέση. Ο Μπούκης αντιμετώπισε αρχικά τον Παγκόσμιο πρωταθλητή Μαλίν και ηττήθηκε με 7-3. Ο Ουκρανός πρωταθλητής έφτασε με ευκολία στον τελικό κι έδωσε δεύτερη ευκαιρία στον Μπούκη. Ο Ελληνας πρωταθλητής στα ρεπεσάζ προκρίθηκε έναντι του Ρουμάνου Φλορέα και αγωνίστηκε για το χάλκινο μετάλλιο απέναντι στον Χαζέν. Ο Ισραηλινός εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία του και νίκησε τον αγώνα, αφήνοντας τον Ηλία Μπούκη στην 5η θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *