Απόλυτη οπτασία η νέα Lamborghini Countach LPI 800-4 στα κόκκινα

Auto


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022, 17:00

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Βρισκόμαστε πλέον στα μισά του 2022 και οι παραδόσεις των πρώτων Lamborghini Countach LPI 800-4 είναι γεγονός. Η ιταλική φίρμα «αποβιβάστηκε» πρόσφατα στην Ιαπωνία με το αναγεννημένο supercar, σημειώνοντας την πρώτη της εμφάνιση στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου. 

Πιο συγκεκριμένα, μια μικρή ομάδα ειδικών προσκεκλημένων παρευρέθηκε στο Warehouse Terrada, για να τιμήσει την παράδοση μίας κατακκόνικης Countach στο νέο ιδιοκτήτη του, ο οποίος είχε στην κατοχή του και την προηγούμενη γενιά του μοντέλου. Η Lamborghini δεν μας αποκαλύπτει την ακριβή απόχρωση του κόκκινου που εφαρμόζεται στο νέο μοντέλο (πάνω από 30 χρώματα που ενσωματώνουν νέες και vintage αποχρώσεις είναι διαθέσιμα για το νέο μοντέλο) με την προηγούμενη Countach να ντύνεται με το Siviglia Red.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε την Countach LPI 800-4 μαζί με την 25η επέτειο Countach του 1989 στους φίλους μας στα μέσα ενημέρωσης στην Ιαπωνία», δήλωσε ο Francesco Scardaoni, περιφερειακός διευθυντής Ασίας-Ειρηνικού της Lamborghini. «Η Countach ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Lamborghini από τότε που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στον κόσμο πριν από πέντε δεκαετίες. Καθώς ξεκινάμε τις πρώτες παραδόσεις στους απαιτητικούς ιδιοκτήτες μας στην Ιαπωνία, μπορούμε να περιμένουμε ότι η Countach θα συνεχίσει να γυρίζει πολλά κεφάλια όταν βρίσκεται στους ιαπωνικούς δρόμους, όπως τα τελευταία πενήντα χρόνια».

Το supercar βρίσκεται επίσημα στην Ιαπωνία, αλλά δεν θα το δείτε σε αντιπροσωπεία με τιμή, κάτι που ισχύει και για τις υπόλοιπες γωνιές του πλανήτη καθώς η Lamborghini κατασκευάζει μόνο 112 μονάδες και η καθεμία πουλήθηκε εδώ και πολύ καιρό. Και με έναν υβριδικό V12 κινητήρα που παράγει 803 ίππους έχοντας εξελιγμένη τετρακίνηση, ήταν δεδομένο το Sold out.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022, 17:02

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.