Αποκαλυπτικός ο Ηλίας Ψινάκης: Ο πατέρας μου ήταν πολύ αυταρχικός και με ήθελε ρομπότ

Ελλάδα

Ο Ηλίας Ψινάκης προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση από το «Γηροκομείο», την εκπομπή του στο YouTube. Όπως σε κάθε επεισόδιο της εκπομπής, ο Ηλίας Ψινάκης άνοιξε, όχι μόνο το σπίτι του, αλλά και την ψυχή του.

Με εξομολογητική διάθεση, ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε μέσω της εκπομπής του για την οικογένειά του, το διαζύγιο των γονιών του, τη δύσκολη σχέση με τον πατέρα του, αλλά και τις επιλογές που έκανε στη ζωή του.

«Δεν είχα καλή σχέση με τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου ήταν ένας πάρα πολύ άξιος άνθρωπος. Είχε την (εταιρεία) ΗΛΚΑ. Είχε εφεύρει τους αναφλεκτήρες των μπαζούκας. Κακό κάρμα βέβαια αλλά πάρα πολλά λεφτά. Γεννήθηκα σε ένα περιβάλλον με πολύ μορφωμένους από την πλευρά της μαμάς μου και πολύ πλούσιους από την πλευρά του μπαμπά μου και τους έβλεπα όλους αυτούς χάλια».

«Με αποκλήρωσε μία μέρα δυο φορές»

«Μια φορά με αποκλήρωσε μία μέρα δυο φορές και του λέω: «Ρε, μπαμπά δε γίνεται αυτό το πράγμα… Και τότε αποφάσισα να κάνω ό,τι μου κάνει κέφι γιατί όλοι οι επιτυχημένοι τότε ήταν δυστυχισμένοι. Αν πετύχω θα είμαι σαν αυτούς; Όχι αγάπη μου!» είπε.

«Σιχαινόμουν τους συγγενείς. Είχαμε ένα πολύ μεγάλο σπίτι και φέρνανε όλοι τα παιδιά τους για να παίζουμε. Και αυτό ήταν τρελό γλείψιμο και πολύ σιχαμένο και το κατάλαβα από μικρός. Εκεί πήρα και μερικά μαθήματα γιατί όταν χώρισε η μαμά μου με τον μπαμπά μου επειδή ο μπαμπάς μου είχε τα λεφτά ακόμα και οι συγγενείς της μητέρας μου πήγαν υπέρ του μπαμπά μου στα δικαστήρια που σφαχτήκανε. Και από τότε επέλεξα να έχω μόνο τους φίλους μου ή τους συγγενείς που τυχαίνει να είναι φίλοι μου».

«Εγώ αποφάσισα να μείνω με τη μητέρα μου. Ο πατέρας μου δεν το κατάπιε αυτό. Ήταν πολύ αυταρχικός. Δεν τον χώνευα, με ήθελε ρομπότ. Η πατέρας μου μου έλεγε “μην δέχεσαι συμβουλή. Όταν σου λένε να σου δώσουν μια συμβουλή θα τους λες δώσε μου 10.000 δολάρια”. Μια μέρα είπε να μου δώσει μια συμβουλή και του λέω “δώσε μου 10.000 δολάρια” και κόβει ένα τσεκ και μου το δίνει», εξομολογήθηκε ο Ηλίας Ψινάκης.

Ο πατέρας του Ηλία Ψινάκη απεβίωσε το 1990, σε ηλικία 64 ετών, ενώ η μητέρα του ζει ακόμα.

To άρθρο Αποκαλυπτικός ο Ηλίας Ψινάκης: Ο πατέρας μου ήταν πολύ αυταρχικός και με ήθελε ρομπότ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.