Ανακοινώθηκε ο 12ος αγώνας των Superbikes – Στην Imola τον Ιούλιο

Auto


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2023, 08:30

Επιμέλεια: Θάνος Κυλάφης

 

Τα WorldSBK ανακοίνωσαν ότι θα επιστρέψουν στην Imola αυτή τη σεζόν, με την ιταλική πίστα να φιλοξενεί το Πρωτάθλημα στις 14-16 Ιουλίου.

Με αυτές τις ημερομηνίες, η Imola – η οποία θα φιλοξενήσει τον ιταλικό γύρο του πρωταθλήματος – θα είναι ο έβδομος γύρος της σεζόν του 2023 Worldsbk και θα βρίσκεται μεταξύ του γύρου του Ηνωμένου Βασιλείου στις 2 Ιουλίου και του Τσεχικού γύρου στις 30 Ιουλίου.Η Imola δεν ήταν κομμάτι του ημερολογίου των WorldSBK από το 2019. Από τότε, φιλοξένησε τη Formula1 για τις τρεις τελευταίες σεζόν.

Η επιστροφή της Imola τον Ιούλιο επιβεβαιώνει τον 12ο αγώνα της σεζόν (η ανακοίνωση του οποίου αναμενόταν από την αρχή της χρονιάς) του 2023 Worldsbk και έτσι ο γύρος της Αργεντινής στο San Juan τον Οκτώβριο θα είναι ο τελικός γύρος του πρωταθλήματος.


Ο Gregorio Lavilla, εκτελεστικός διευθυντής των Worldsbk, δήλωσε: “Μετά από τρεις σεζόν μακριά, είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε πίσω την Imola στο ημερολόγιο το 2023. Αυτός ο δεύτερος γύρος στην Ιταλία επιβεβαιώνει τη δημοτικότητα του πρωταθλήματος μεταξύ των Ιταλών οπαδών καθώς υπάρχει πολύ πάθος για το άθλημα εκεί, με πολλούς Ιταλούς αναβάτες και ομάδες στο paddock μας. Η Imola έχει μια επιφανή ιστορία στο World Superbike και προσβλέπουμε στον ιταλικό γύρο του 2023 που υπόσχεται να είναι ένα συναρπαστικό γεγονός για τους οπαδούς”.

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2023, 08:30

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *