«Αναθρέψατε ένα τέρας, έναν δολοφόνο»: Σε φυλάκιση 2 ετών καταδικάστηκε Ρωσίδα επειδή προσέβαλε τους νεκρούς γονείς του Πούτιν

Διεθνή


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023, 18:44

Μια 60χρονη Ρωσίδα καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών με αναστολή επειδή άφησε ένα «προσβλητικό» σημείωμα στον τάφο των γονιών του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, ανέφεραν σήμερα ανεξάρτητοι ειδησεογραφικοί ιστότοποι.

Οι εισαγγελείς είχαν ζητήσει να επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή στην Ιρίνα Τσιμπάνεβα. Σε βάρος της γυναίκας είχε ασκηθεί δίωξη τον περασμένο Οκτώβριο για βεβήλωση του τάφου που βρίσκεται στην Αγία Πετρούπολη, επειδή στο σημείωμα αποκαλούσε τον πατέρα και τη μητέρα του Πούτιν «γονείς ενός μανιακού».

«Θάνατος στον Πούτιν, αναθρέψατε ένα τέρας και δολοφόνο», έγραφε στο σημείωμα, προτρέποντας τους νεκρούς γονείς «να τον πάρουν μαζί τους».

Σύμφωνα με τον ιστότοπο SOTA, η Τσιμπάνεβα δεν σκοπεύει να ασκήσει έφεση. Είπε ότι έγραψε το σημείωμα αφού είδε τις ειδήσεις για τον πόλεμο στην Ουκρανία και «κατάλαβε ότι όλα είναι πολύ τρομακτικά, όλα είναι πολύ θλιβερά και υπάρχουν πολλοί νεκροί», σύμφωνα με έναν άλλον ενημερωτικό ιστότοπο, τον Mediazona.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023, 18:44

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *