Αλέξης Κούγιας: Ανατροπή με την εμπλοκή του στον Ηρακλή – «Θα μπω μπροστά αν…»

Αθλητικά

Ο Αλέξης Κούγιας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αναλάβει τον Ηρακλή, παρά τη χθεσινή ανακοίνωση απόσυρσης του ενδιαφέροντος για την αγορά των μετοχών.

Ο Αλέξης Κούγιας με ανακοίνωσή του την Τετάρτη (17/5) τόνισε πως αποσύρει το ενδιαφέρον του για την αγορά του Ηρακλή, έπειτα από την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ να δικαιώσει τον Μπόγκνταν Μάρα για οφειλές που υπήρχαν από την εποχή προεδρίας του Αντώνη Ρέμου στον σύλλογο.

Ωστόσο, την Πέμπτη (18/5) ο γνωστός ποινικολόγος με δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4 της Θεσσαλονίκης, ξεκαθάρισε πως δεν έχει εγκαταλείψει οριστικά το ενδεχόμενο να μπει στην ομάδα, αλλά αυτό θα γίνει υπό προϋποθέσεις. Τόνισε πως θα ζητήσει συνάντηση με τον κόσμο και τους Τομ Παπαδόπουλο, Στράτο Ευγενίου, ενώ υποστήριξε ότι δύσκολα θα εμπλακεί στη Δόξα Δράμας.

Αρχικά ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στην υπόθεση της Δόξας Δράμας. «Με πήραν τηλέφωνο, ενώ ήμουν στον δρόμο και στα τούνελ και μου είπαν να πάω να μιλήσουμε. Τιμώ το ενδιαφέρον τους, αλλά το βλέπω πολύ δύσκολο να γίνεται κάτι, λόγω της απόστασης. Τους ευχαριστώ», είπε.

Για την απόφαση Μάρα ανέφερε: «Είναι μια προκλητική απόφαση και δεν περίμενα να την εκδώσει ο συγκεκριμένος δικαστής, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Απ’ τη μια μεριά μου ήλθε μια απελπισία, απ’ την άλλη όμως ένιωσα όπως νιώθουν οι οπαδοί του Ηρακλέους, όταν για τις ίδιες περιπτώσεις οι άλλες ομάδες δεν τιμωρούνται. Δεν μπορώ να καταλάβω πως απ’ την ΠΑΕ του Ρέμου και τόσες που έγιναν μετά, να διεκδικούνται από τον ΠΟ Τρίγλιας και τον κ. Ευγενίου. Μάλιστα ο κ. Παναγόπουλος είπε εκεί πως δε μετέχει «σε στημένες δίκες» και δεν μπορώ να καταλάβω. Κάνω δεύτερες σκέψεις μετά απ’ αυτό, αν και εκτιμώ τον κ. δικαστή».

Για την ανακοίνωση απόσυρσης του ενδιαφέροντός του για τον Ηρακλή ξεκαθάρισε: «Ήμουν πολύ στεναχωρημένος και το πρωί έβγαλα μια ανακοίνωση. Μόνη περίπτωση να γίνει κάτι είναι να γίνουμε όλοι μια γροθιά στον Ηρακλή. Δε θέλω να κυνηγάω ανεμόμυλους. Θα κάνω μια συνάντηση με τον κ. Ευγενίου αύριο, έχω μια πολύ σοβαρή ανάκριση στη Θεσσαλονίκη.

Δίνω μια υπόσχεση: αν απ’ αυτούς τους ανθρώπους που μετά από 13 χρόνια θυμήθηκαν το χρέος, βάζω και τον συνάδελφο μέσα, υπάρχει μια λογική επεξεργασία κι ένα «κούρεμα» γενναίο της απόφασης, γιατί έμαθα ότι ο παίκτης αυτός δεν έπαιζε και πολύ, στην ΠΑΕ του Ρέμου, που κατέρρευσε τότε… Αν υπάρχει μια δυνατότητα βιώσιμης λύσης, γιατί τα χρήματα αυτά είναι πάρα πολλά για τον ΠΟ Τρίγλια κι αυτό να ισχύσει και για τους άλλους παίκτες κι αν είναι έτοιμος ο Στράτος να παλέψει μαζί μας, σας δίνω το λόγο μου ότι εγώ θα μπω μπροστά για να καταφέρουμε να κρατήσουμε τον Ηρακλή και να φέρουμε τον Σύλλογο εκεί που πρέπει».Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *