Αγώνας στο ΟΑΚΑ γίνεται γραμμή ζωής για το Αττικό Νοσοκομείο και τα παιδιά της Ουκρανίας

Αθλητικά

Στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών «Σπύρος Λούης» θα διεξαχθεί στις 5 Σεπτεμβρίου (18.00) ο 1ος αγώνας δρόμου «Lifeline Run». Τον αγώνα διοργανώνουν ο ανθρωπιστικός οργανισμός LifeLine Hellas, η Marathon Team Greece by Maria Polyzou και το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ενίσχυση του Αττικού Νοσοκομείου, με την προσφορά θερμοκοιτίδων και η στήριξη των παιδιών της Ουκρανίας.

Ο φιλανθρωπικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του υφυπουργείου Αθλητισμού, την παρουσία των πρίγκιπα Αλέξανδρου και πριγκίπισσας Αικατερίνης ενώ είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Γιώργου Παπανικολάου, ο οποίος ανακάλυψε το τεστ ΠΑΠ που, κάθε χρόνο, σώζει εκατομμύρια γυναίκες από τον καρκίνο της μήτρας. Στο «Lifeline Run» θα συμμετάσχει ο «χρυσός» Παρολυμπιονίκης Θανάσης Γκαβέλας με «οδηγό» τον υφυπουργό Αθλητισμού. Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης θα κρατάει το σκοινάκι του Παραολυμπιονίκη μας προκειμένου να τον οδηγεί. Στη διοργάνωση, μεταξύ άλλων, αναμένεται να πάρουν μέρος η δύο φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία τρέξει στα 5.000 μ., η πρωταθλήτρια μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων Αναστασία Μαρινάκου, ο Γιώργος Καραγκούνης κ.ά.

«Ο αγώνας «Lifeline Run» τελεί υπό την αιγίδα μας και θα διεξαχθεί με στόχο την ενίσχυση του Αττικού Νοσοκομείου με θερμοκοιτίδες αλλά και τη στήριξη των παιδιών από την Ουκρανία. Το υφυπουργείο Αθλητισμού υποστηρίζει πάντα ανάλογες εκδηλώσεις όπως η συγκεκριμένη που έχει και φιλανθρωπικό και αθλητικό χαρακτήρα. Στις 5 Σεπτεμβρίου θα βρεθούμε όλοι στο ΟΑΚΑ και θα σχηματίσουμε μία… διαφορετική γραμμή ζωής, μία γραμμή ζωής – προσφοράς για τον συνάνθρωπο», δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.