Έλενα Κρεμλίδου: Εξοργισμένη για νέο «ροζ» βίντεο με το όνομά της – «Δε ντρέπεστε;»

Ελλάδα

Την οργή της για να μηνύματα που δέχεται στα social media από χρήστες που τη ρωτούν για το νέο «ροζ» βίντεο που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες σε «ροζ» σελίδες εξέφρασε η Έλενα Κρεμλίδου. «Τόσο πολλή ανάγκη έχετε να με δείτε να πηδ@@μαι;», διερωτήθηκε.

Η Έλενα Κρεμλίδου αρνείται ότι στο «ροζ» βίντεο είναι εκείνη, εκφράζει τη στήριξή της στα θύματα ανάλογων υποθέσεων, όπως πχ το revenge porn, και τονίζει πως είναι προβλήματική η συμπεριφορά όσων ασχολούνται μ’ αυτό.

«Δες πόσο προβληματική είναι αυτή η συμπεριφορά. Υπάρχουν άνθρωποι που όντως ψάχνουν το βίντεο. Δε ντρέπεστε; Ψάχνετε να βρείτε την προσωπική στιγμή κάποιου; Άσχετα με το αν είμαι ή όχι εγώ. Δε ντρέπεστε; Δηλαδή τόσο πολλή ανάγκη έχετε να με δείτε να πηδ@@μαι; Τι θα κερδίσετε; Δε μπορώ να καταλάβω, δε θα το καταλάβω ποτέ. Κοιταχτείτε ρε παιδιά, είναι κρίμα» επεσήμανε η Έλενα Κρεμλίδου.

Στη συνέχεια, η Έλενα Κρεμλίδου εξήγησε μέσα από stories στο Instagram ότι μίλησε ανοιχτά για το επίμαχο βίντεο προκειμένου να δώσει δύναμη σε άλλα κορίτσια – θύματα του revenge porn. «Δεν έχετε να ντρέπεστε για την επιλογή σας να κάνετε σεξ, η ντροπή θα έπρεπε να πηγαίνει πακέτο με τον άνθρωπο που μοιράζεται αυτές τις στιγμές παρά τη συγκατέθεσή σας» έγραψε μεταξύ άλλων.

Παλιότερα, η Έλενα Κρεμλίδου είχε μιλήσει στο Πρωινό για τις «ροζ» φωτογραφίες της.

  

To άρθρο Έλενα Κρεμλίδου: Εξοργισμένη για νέο «ροζ» βίντεο με το όνομά της – «Δε ντρέπεστε;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.