2manstyleslogo3

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

 

ProinosTiposLogo

Το σημαντικότερο πράγμα που πρέπει να προσέχουν ένας κριός είναι το υπερβολικό άγχος τους επειδή κάνουν τα πάντα και είναι ακριβής. Αν δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ενθουσιάζει, η μέρα σου φέρνει μια πολύ καλή γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις. Στα επαγγελματικά σου θα σου δοθεί η δυνατότητα να κάνεις νέες και συμφέρουσες συμφωνίες ή να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις, που στέκονται εδώ και καιρό εμπόδιο στα σχέδιά σου. Άδραξε την μέρα!

.

Πολλά πράγματα στην ζωή σου έχουν φέρει αναστάτωση στην ζωή σου με αποτέλεσμα να σε επηρρεάζει σε μεγάλο βαθμόΈχεις αποσυντονιστεί τελείως από καταστάσεις που απλά, ξαφνικά και απροσδόκητα συνέβησαν. Κάνε μια χάρη σε εσένα και σε όλους μας: άρχισε να χρησιμοποιείς πάλι το μυαλό σου, για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που προκύπτουν. Αυτό. Στα ερωτικά αν ακόμη δεν έχεις συναντήσει το άτομο που θα κατακτήσει την καρδιά σου, έχεις κάθε πιθανότητα να περάσεις ένα ερωτικό βράδυ με κάποιον από το παρελθόν σου

Ο ενθουσιασμός και η επιμονή είναι στοιχεία που σε χαρακτηρίζουν. Στα αισθηματικά σου, μίλα με τον σύντροφό σου και μην κρατάς τα προβλήματα για τον εαυτό σου γιατί θα καταλήξεις να γίνεις εμμονικός, σπαστικός και πρηστάτσι! Αν παίζεις σολαρία, θέλω να σε ανακουφίσω και να σε προτρέψω να καθαρίσεις το σπίτι γιατί η καλή γνωριμία δεν θα αργήσει να έρθει. Τα επαγγελματικά σου θα χρειαστεί πολύ δουλειά για να τελειώνεις με εκκρεμότητες που έχεις αφήσει εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν προσοχή, γιατί κάποιες προτάσεις που φαίνονται κερδοφόρες, ίσως τελικά να μην είναι. Μην παρασυρθείς σε λάθος συμπεράσματα από την υπεραισιοδοξία που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό!

Οι εκκρεμότητες σου έχουν διευθετηθεί απλά πρέπει να δώσεις έμφαση σε εξωγενείς παράγοντεςΟι ξένες υποθέσεις είναι αυτές που θα σε απασχολήσουν περισσότερο. Σάματις δεν έχεις προβλήματα και ανησυχίες δικές σου, θα έρθουν και οι άσχετοι, να σου μιλήσουν για δικά τους προβλήματα και θα σε βαρύνουν αρκετά. Μείνε ανεπηρέαστος και μην ψάχνεις να βρεις χρόνο για να τους βοηθήσεις όλους. Κοίταξε λίγο και τη πάρτη σου. έχεις κι εσύ τις δικές σου εκκρεμότητες και ευθύνες. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το άτομο που θα ζεσταίνει το κρεβάτι σου το χειμώνα, αυτή την εβδομάδα θα δεχθείς προκλήσεις που δεν πρέπει να αγνοήσεις. Τα επαγγελματικά σου θα έχουν κάποιες δύσκολες στιγμές και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα. Ωστόσο, μπορείς να χειριστείς κάθε κρίσιμη κατάσταση, αν την αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία. Τα οικονομικά σου πάνε λίγο καλύτερα, αρκεί να μην ξεφύγεις σήμερα με τις αγορές που επιθυμείς να κάνεις.

Βρίσκεσαι σε ένα δικό σου κόσμο παραμελώντας υποθέσεις αρκετά σημαντικές για το μέλλον σουΣτα ερωτικά μια χαρά τα πας. Αν αφήσεις στην άκρη τα προβλήματα και κάθε συζήτηση γύρω από αυτά και επικεντρωθείς στις ευχάριστες συζητήσεις που έχεις να κάνεις με τον σύντροφό σου, τα πράγματα θα γίνουν ακόμη καλύτερα. Αν κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, βγάλε το ρομαντισμό σου και άφησε κάποια άτομα να σε πλησιάσουν. Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται περισσότερη συγκέντρωση. Μην ξεχνάς ότι για να κάνεις νέα ξεκινήματα, πρέπει να έχεις βάλει ένα πρόγραμμα. Τα οικονομικά σου, επίσης χρειάζονται πολύ προσοχή. Απόφυγε κάθε απόφαση που κρύβει οικονομικό ρίσκο και για λίγο καιρό, μείνε στα σίγουρα

Πολλές οι αλλαγές στην καθημερινότητα σουΩστόσο,χρειάζεται προγραμματισμός και καλή διαχείριση χρόνου, για να μην πελαγώσεις. Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να είσαι μετρημένος σήμερα και να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Να είσαι έτοιμος για κάποιες εκπλήξεις, όχι απαραίτητα ευχάριστες. Αν δεν έχεις σχέση, η εβδομάδα ευνοεί τις πρωτοβουλίες. Κάνε πρώτος την κίνηση προς το γκομενάκι που σε πέλανε. Στα επαγγελματικά σου θα βρεις κάποια εμπόδια και θα νιώσεις ότι δεν μπορείς να περάσεις τις ιδέες σου και να κάνεις τους άλλους να σε ακούσουν. Η λύση δεν είναι να μιλάς πιο δυνατά. 

Ήσυχη αναμένεται να είναι αυτή η εβδομάδα για σέναΠροτίμησε την ειλικρίνεια στις προσωπικές σου συναλλαγές, γιατί κινδυνεύεις να βρεθείς μπλεγμένος χωρίς να το καταλάβεις. Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, στα αισθηματικά σου νιώθεις μια ανασφάλεια, που μπορεί να σε οδηγήσει σε βιαστικές και απερίσκεπτες κινήσεις. Καλύτερα να χαλαρώσεις και να μην βγάλεις τόσο γρήγορα τα συμπεράσματά σου. Άραξε, παρατήρησε, ρώτησε, σκέψου και αποφάσισε. Αν είσαι μόνος, υπάρχει μια ερωτική ατμόσφαιρα γύρω σου. Πέρασε καλά φλερτάροντας και μην απογοητεύεσαι. Η εβδομάδα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις! 

Η καθημερινότητα σου είναι αρκετά περίπλοπη και περιπετειώδης αυτήν την εβδομάδαΤα αισθηματικά σου θα φέρουν στιγμές έντασης και χρειάζεται να είσαι ψύχραιμος, για να μην αφήσεις παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν την εβδομάδα. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, θα ανακαλύψεις πως κάποια γνωριμία που έχει προκύψει τώρα τελευταία, είναι πιο ενδιαφέρουσα απ’ όσο νομίζεις. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει προς το καλύτερο.

Σύντομα η επιτυχία θα έρθει στο δρόμο σουΜην αφήσεις τίποτα στην τύχη του, γιατί μετά θα πρέπει να προσπαθήσεις διπλά να το επαναφέρεις στην τάξη και οργάνωση. Στα αισθηματικά σου υπάρχουν θέματα από το παρελθόν, που σε κυνηγούν ακόμα. Απόφυγε τις δυσάρεστες κουβέντες και προτίμησε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για ευχάριστα σχέδια. 

Η αποφασιστικότατα και ο δυναμικός χαρακτήρας σου είναι στοιχεία της έντονης προσωπικότητας σου. Εκμεταλλεύσου αυτή σου την ενέργεια, για να ανοίξεις το δρόμο προς την εκπλήρωση των επιθυμιών σου. Στα αισθηματικά σου, κράτησε μακριά τα προβλήματα της δουλειάς και μπορείς να περάσεις μια πολύ όμορφη βραδιά με τον σύντροφό σου… επιτέλους!

Αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν να δώσεις έμφαση στις δικές σου ανάγκες και στα όνειρα σουΜην αφήνεις άλλο το χρόνο να περνάει και αξιοποίησε στο μέγιστο βαθμό την ενεργητικότητα σου. Στα αισθηματικά σου, η σημερινή μέρα θα έχει κάποιες στιγμές έντασης μέσα στη σχέση σου. Βρες την ηρεμία και την υπομονή να λύσεις τα θέματά σου χωρίς φωνές.

Δείξε πυγμή και αποφασιστικότητα αυτήν την εβδομάδα και  σταμάτα να εξαρτάσαι από την καλή προαίρεση και βοήθεια των άλλωνΜην αποφεύγεις να κάνεις κάτι, με το άλλοθι ότι θα αναλάβουν δράση κάποιοι άλλοι. Γίνε ο master Yoda του εαυτού σου. Η εβδομάδα είναι πολύ ευνοϊκή για να λύσεις προβλήματα που σε κουράζουν εδώ και καιρό. 

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Logo Watermark

salonart logo1 test

12177859 10203659537728949 935231867 n

LogoPr4You